Down lagi..adush!!


Hiyargh!! nape lately suka rasa down! adoyai..sekarang terasa teramat la sedih. Huhu, kadang2 bila kita tak dapat something even tak harapkan sangat pun mesti sedih gila kan. Sheesh! ape lah mya nie.. Huhu.. sedih!!sedih!!sedih!! and ade jugak rasa jeles kat orang yang dapat ape yang dorang inginkan.. Tabaek kan rase macam nie.. nak wat cane.. hati,cepat tersentuh!

Salah ke sebab sifat bercita-cita tinggi nie..lastly buat diri sendiri kecewa gak. Takpe mya, hidup nie bagaikan roda. Mungkin sekarang berada di bawah, but remember nanti sampai satu masa akan naik balik. Kan3..be strong la..hehe.. ape nie, macam sutun je nak lembik2..tamo nangesh2!!
(motivasi diri nie).

Tetibe rase diri macam loser gile!

Get your life. Remember if nie bukan jalan yang ditakdirkan untuk anda masih ada lagi jalan yang lain. Allah tu dah tentukan yang terbaik untuk hamba-hambanya. So, jangan sedeh2 ye!Selalu pandai je nak nasihat and motivasi orang. Takkan diri sendiri nak down pulak kan? Jalan masih panjang!Berdoa lah yang terbaik!

Sorry kalau macam tak faham. But i memang rasa down sesangat sekarang. Please cheer me up!!Hee~Tulis pun nak tuju kat diri sendiri je.

♥tade kene mengene ngan lagu jay sean-down♥

Comments

Qid said…
beb,relax laa...

.
.
.
.
.
.
.


aku agy kecian.
ha ha +_+
fiD said…
dah2, jgn down...

maybe ade lagi terbek utk kamooo

smile =)
Amirah Rashid said…
baby are you down down down down?
hhe
sedap i nyanyi?
nahh, i tau u tgh senyum kan skrg?
hehe
chill okay dear
semua yg berlaku ada hikmah.
always think positive k :)
and, dont forget Allah :)
Cik Guli said…
rezeki tempat lain. chill okeh dear ;p
luvly mya said…
qid: huhu..ok2..takpe kan qid..aja2 fighting!!

fid: tulah..hope so..thanx=)

iema: i know yang..=p

amirah: mmg i tgh senyum..hha..thanx..syg u..=)

ayun: orait dear=)
Nadhirah said…
mya..
rezeki kte sume len2
myb u akan dpt yg lbey better
ade hikmah di sebalik ny
oke dear...?
luvly mya said…
nadhirah: yep..hehe..=)
Arra JaSmY said…
chill up dear,jgn down2 ok.:)
ieQa sWetLuv said…
janganla down down ya.. kena la selalu cheer up up up.. hehehe..=)
i pun tengah down skrg ni :(
Aus MeLankoLik said…
Mya , dah2..
hehehehek..

semangat !!!!!!

Popular Posts