Mimpi yang gila!!

Dah lama giler rasanya tak mimpi-mimpi.Tup2 malam tadi mimpi yang macam agak gile and mengerikan.Haha..ngeri ke?Agak arr..Kot2 la mimpi pasala hantu ke,kene culik ke ape ke ok la lagi kan. Ni, mimpi pasal kene kawin. Kene kawin??WTFreak la kan..haha..memang mengarut gile. macam meraban pun ade. Adoyai..gila3..Otak dah mereng agaknya. Bukannya i yang gatal nak kawin but dah termimpi macam tue..huh!!

Dahla mimpi kene kawin lebih kurang macam kene kawin paksa. Sebab orang tue tak kenal. Tup2 kene kawin. And waktu tu i`m only eighteen. Macam umur sekarang nie la. Ahaha..tu yang seram tue. Sebab it kind like soo real la..Hish! Gila kan mimpi pasal kawin. Macam gatal merla pun ade. Tapi bukan mimpi i yang nak kawin sangat but mimpi terpaksa kawin.Hak3..Awat taktau
I rase la nie mesti akibat terlalu banyak baca novel lately. Sampai terbawa-bawa la pulak dalam mimpi.Sheesh!Memang merepek..Hahaha..And nasib baik time terjaga tu tak dan lagi nak kawin..kih3..hampir2 la..adoyai..kot2 mimpi dapat wang melimpah ruah ke, mimpi dapat kereta ke, dapat bende-bende yang best takpe jugak.Totally merepek.

Dahla malam tadi memang moody gile sebab ade sorang budak nie cari pasal ngan i kat chat facebook. Budak okeh. My junior. Die pegi maki2 i and carut2. I macam, hey what`s wrong with u hah?Takpenah kacau die pun. Tup2 nak maki2 and carut2 orang. Baru je cakap pedas sikit terus offline. Macam pengecut pun ade. Takut ke `adik` oi? Heh.Agak2 nya terlampau stress sangat sampai termimpi pasal kawin.Hah..ape kene mengene keh3..But,nape tak nampak ey muka orang yang nak kawin ngan i tue..Haha..Okey2 nie dah betul2 gatai..hik3
Haha,,,lawak la..At least ade gak la bahan nak kasi gelak even dalam mimpi pun.Lambat sangat la lagi nak pikir pasal kawin. Belajar pun tak lagi. Takyah fikir kan. I just takut real sebab dulu time sekolah selalu lawak2 ngan kawan2 sape yang kawin dulu.Takkan i..tamao cek..ahaha..But macam yang kita taulah.Mimpi tu kan mainan tidur and mainan syaitan je. so abaikan sahaja=)
♥punya la lama tak marah kat orang
bila marah macam sakit gile kepala..huh!♥

Comments

koru said…
la,kenapa tak hantar kad kawin..kalau tak leh makan nasik minyak XD
Cik Guli said…
mieya, agaknya groom kau tu kan, budak tu kot. hwhwhehehhehehehe ;p
luvly mya said…
koru: tak sempat nak buat kad la..kawin pakse kan..keh3

ayun: gile.haha
iema_z said…
mimpi oh mimpi..nseb bek mmpi =P
cik.azYma said…
haha.mia nseb bek terbangun awal kn..kalo tak!!! hish3! haha XD
a kl citizen said…
assalammualaikum

salam kenal...
orang kata, kalau mimpi tu selalunya stress..

stress lah tu

Popular Posts