Adamaya memang menarik hati ;)

Jarang-jarang sangat I nak mengikuti sesebuah drama nie.Kalau cerita lainlah sebab sekali tengok je okey, dah tau ending macam mana.Drama lain. Berangkai-rangkai. Kadang-kadang panjaang sangat pulak episod-episod nye.Haha. Tapi dua drama nie betul-betul berjaya menambat hati untuk menontonnya.Bukan menambat hati I je,but ramai orang kat luar sane kan ;)


Well,drama Adamaya nie memang benar-benar memikat hatiku.Best woo..Sana sini orang duk kata pasal Adamaya nie.Kat blog pun macam melambak je orang post pasal nie kan.Haha,,so, I pun nak menempak gak.;) Kat facebook pun same..sampai je pukul 6.30 masing-masing nak out and post status masing-masing pasal Adamaya.Kelaka pun ade.

Nape eh cite tu macam best sangat.Maybe sebab jalan cite die macam sempoi je.Plus ngan hero and herion die yang cute and hensem kot.Ahaha, even adik I pun kata yang Adam ni handsome and maya ni pulak lawa.Kecik ag pun da pandai nak kata orang lawa ke tak.Haha..Tambah-tambah best pulak ngan keletah Lisa Surihani yang sangat-sangat cute and lawak tu kot.Comel je dia dalam cite nie..XD..Sukaaa
Cantek gila okey!

Now, dah jatuh hati ngan OST cite nie. Yang terindah by Dakmie right. Memang best. Lagu macam simple je..Alah,kalau da suke,semua bende pun nak suka kan.Hehe..But,dah memang bst nak wat camne kan.Haha.. Cite nie lagi best kot dari I`m not single.Even sebenarnya jalan cite die adaptasi dari I`m not single jugak kan. Tetibe nak rasa drama ag best dari movie.Even sambung-sambung.

But,kadang-kadang selalu terlepas 30 minit pertama sebab kene amik adik balik sekolah.Haha,,takpe2..catch up tv3 kan ade.Laju pulak tu..Okey saje nak tengok yang tertinggal.Nak ulang sepuluh kali pun tape kan.Hahaha..The best part, bila tengok bloopers after habis setiap episod.Lawak je tengok diorang berlakon tak jadi ;p

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah


♥Yang Terindah~hek3♥

Comments

err..lisa mmg sgt comel..i tgok adamaya pwn sbb dye..hahaha :P
iema_z said…
jiwang!jiwang!mya jiwang!

hahahahahahha!kite pun tgk jugak =P
luvly mya said…
ayem: same2..haha..its all about lisa ;)

iema: skali skala jiwang..haha..senyum sorg2 je tgok cite nie ;p
Nadhirah said…
suke jgk tgk.hahaaa~~
sweet jeh
luvly mya said…
diera: kan3..cair..muahaha

Popular Posts