Bermandi-manda bersama rakan ;)


Pada hari ahad yang lalu, I and some of my friends have a great time together at Desa Waterpark.Kenapa mesti pada hari ahad yang lalu, ahaks,dah macam permulaan karangan je. Teheee ;)Memang best sesangat berjumpa rakan-rakan.Last jumpe pun time result SPM aritu.Heh,tu geng-geng yang datang dari utara la.Geng keras!dah selalu sangat jumpe.

Diorang dtg from Perlis n penang ke KL.Tujuan utama diorang pergi Genting. But, then tatley nak join sekali sebab baru sangat pergi kan.Sob3 +_+.Jeless.. But, sebab keinginan nak jumpe jugak. Pergi la ke Desa Waterpark nie. Haish! Seb baik dapat jumpa korang en.Hey, tak sempat pun nak denga cite-cite korang kat Genting kan.Sakan bermandi manda punya pasal.

Macam-macam ragam yang jumpe kat sana.Ahaha, ape je yang nak?Pakcik yang yang tak puas ati?Ahaha,budak yang jadi parasit melekat kat pelampung kami ;) Kejam ouh cakap dak tu parasit.Ekeke,tu sebabnya waktu kitorg main kat wave shock tu main paut-paut la kat pelampung masing-masing kan.Tanak bagi jauh-jauh and bagi dapat pegi ombak dalam-dalam.Tetibe ade je yang tumpang sekaki.Takpe dik,takpe.Akak-akak nie sume baik atie;)

Nasib baek mak Laily bawak makanan..law tak buloq masing2,,haha
Me,Qid,Laily,Iema(penang mari)

Sume games kat situ best-best!Especially yang wave tula.Best ouh.And ternyata kekal lagi terasa sampai hari nie.Sebabnya,tangan rasa sakit and lenguh-lenguh. Mungkin sebab sakan melawan ombak fake yang kuat dan ganas. Uhuu~ Whatever it is, being there with you guys are really fascinating. Bila lagilah nak hangout gini lagi kan. Nanti masing-masing dah nak sambung belaja.Ahh..tacheng!;(

Ecah,dyana,ayun
muka sume kepenatan.
Memang best sangat!!Tapi tanggung sendiri la penatnye macam mana kan.Otw balik pun dah tido tak ingat punya dalam keta. Tido malam tu pun awal gile.Tengah tengok berita da lentok kat sofa.Ahaha,, And the enxt day. Payback!Badan macam kene gelek-gelek je sakitnya.Memang kene warm-up dulu kot patutnye.Tehee ;)

Tangguh-tangguh nak update entry sebab nak gamba group.Dalam camera I tade..But, diorang tak upload agi gamba tue.Haha,layan jela. Having a great time with you guys.
Angah,Me,Iema,Qid,Dyana,,Laily,EcahAyun,Mierah,,i♥u alls.;)

Comments

saya_arief said…
penah sampai cni..bez3..
iema_z said…
syok gile korg..
luvly mya said…
saya_arief: best kan.this is my second time ;)

iema; memang best syg
zida said…
sob sob aku tak penah sampai sini lagi weyyy T___________T
wawawahhh . best nyaaaaaaaaa

Popular Posts