For the rest of my life~

For the rest of my life~phew.. what a nice songs. Suka la pulak denga lagu nie. First-first denga lagu nie terus jatuh hati. Hahaha.. Songs by Maher Zain. Lagu2 die nie best2 semua. Before nie penah jugak dengar lagu-lagu die yang lain. Tu pun sebab ade orang tag-tag video die kat facebook.Layan la jugak kan.

Tadi pulak time-time takde kerja saje search2 lagu-lagu Maher Zain yang lain kat youtube. And jumpe this songs. Best sangat. Sesuai for them yang dah kawin ke kan. Lagi2 if husband korang yang kasi lagu nie. Boley cair maa.. Ahaha.. Bak kata Qid I dah dapat hidayah sebab dengar-dengar lagu Maher Zain nie...ngeng~Haha.. Lagu-lagu dia nie kan ala-ala islamic sikit. =)

Sume yang dengar lagu nie cakap lagu nie sweet bangat. Pakat nak tuju-tuju kat boyfriend diorang pulak suruh dengar lagu nie. Haha..lantaklah angpa. Janji bahagia



owh. I dah stat jatuh cinta okey dengan die nie and lagu-lagu die. Banyak lagi lagu-lagu die as Awaken,Always be there,InshaAllah, Hold my hand and etc. Haha..dah lama kot orang lain suka lagu nie I baru nak tersuka.. Hehe..

♥This songs touched my heart♥

Comments

ainmohd. said…
lagu maher zain semuadalm playlist.
sedap!
Qid said…
alhamdulillah.
besyukur ke hadrat illahi. :)
luvly mya said…
ainmohd: kan2

qid: ye..syukur gila..ko tak bangga ke dapat kawan cam aku nie..muahaah
Nadhirah said…
suke jgk lagu2 dye =]
apple said…
nice one la lagu tu mya:)
na bg abg farees!haha
apple said…
nice one la lagu tu mya:)
na bg abg farees!haha
Amirah Rashid said…
aipp. dye pakwe kite la. hehe. yeahh, he's such a great singer :)

Popular Posts