I Just Love it ♥

Weehoo.. i sangat suka bende-bende yang kelihatan comel,cute or etc yang bersamaan maksud. Rasa macam nice sangat kan. Hehe. Iema,puas kite pikir nak update pasal ape tau.Hak3. ;)

Tengok-tengok. Comel tak basikal tue..with the pink and purple love going out from the box. Sukaa sangat. Hak3. Actually it is a wallpaper yang untuk tampal2 kat dinding tue kan. I tried to find wallpaper yang comel-comel macam nie la and i had found this. Tanpa berfikir panjang terus je beli. Murah je pun.

Some of people said eh,rajinnya nak tampal-tampal macam nie. Kalau ikut kerajinan tak tertampal dah nie. But this wallpaper is sangatlah senang nak digunakan. In 5 minutes pun dah boley siap tampal2. Dia dah memang ade pelekat sekali and kita just sapu air sikit kat dinding for senang nak lekat-lekatkan dia.

Don`t worry if tak tau nak membentukkan dan menyambungkan wallpaper nie.Dia dah kasi guideline and siap tulis number ag kat each part of the bicycle. Macam dalam wallpaper nie lah. Ahaha. Suka sangat tengok hasil die. Untuk yang tak berseni boley ah beli wallpaper berbentuk ready made macam nie. Just tak nampak menyerlah sangat sebab colour love2 tu lebih kurang same ngan kaler dinding bilik I. Dah tak nampak menyerlah sangat lah kan. Tehee..

Nak lagi cari yang lain. Tapi dah tak jumpa yang comel-comel macam nie. Kat Ikea banyak kan ade jual wallpaper camgini. But, yang nie beli kat kedai biasa saja.Murah lagi.Haha.. Tengok wallpaper orang lain ade lagi yang cantek2.. Nak jugak yang macam tue, ;)
erk?yang nie tak sah kalau tak menempek.haha

♥Asal kaler bilik purple but dah nampak mcm more to pink pulak.♥

Comments

iema_z said…
cumelllllllllllllllllllllllllll!
nk jugak!i hire u tmpl2 my dinding oke =P
luvly mya said…
haha..boley2..no prob..
upah kasi mahal sikit okey ;)
chenta said…
i pun nak buat mcm tu kat bilik i yg br tu..hehehe

i br je beli kat alamanda ^_^
comelnya sticker wall u..
ni yg buat jeles ni..

pasni nk g rembat laaa
IZZA itu AKOO said…
cantik r.. cute sgt.. nnt bli satu kat aku.. hehe..
luvly mya said…
chenta: haha..buat2..best je tgok

adreynieelisya : haha.jgn jeles2..rembat eh..haha

izza: beli sendiri la..lallaa
sangat cantek wallpaper
siap ada luv2 lagi...
nie yang xsbr nak beli and tepek kat bilik =)
amalina sahaja said…
wallpaper tu sgtt cantek :D
Iman said…
OMG sumpah comel gila kot. nak jugak ! :)
Fyra Ruslan said…
comel sgt wall tuh..
haish,lepas ni nk try cr jugak lah..
hehe.

^.^
Amirah Rashid said…
jealouseeee. haha :D

Popular Posts