Idea!!


Bila dah siap-siap nak update blog,dah bagi regang-regangkan tangan nak bersiap-siap untuk menaip. Tiba-tiba, macam ade orang petik jari depan muka. Pap!! Semua idea hilang. Haish! Boley meroyan gini. Muahaha

Idea kau memang la. Suka mendampingi diriku ini pada masa-masa yang tidak sesuai. Tak pandai pilih masa betul. Fail time management! Ahaks. Ade salahkan idea pulak kan.
Selalu bila dah elok-elok tepuk-tepuk bantal nak tidur. Tengah melayan-layan mata yang hampir-hampir tertutup dan minda dan fikiran yang hampir melayang nak masuk mood mimpi. Dan-dan tu lah jugak ade idea nak update blog. See, masa tak sesuai gila.

Takkan nak bangun,on laptop balik and update kan.Haih,tegar gila. Tak-tak,tak setegar tu lagi. Haha, konon-konon okey, simpan idea elok-elok. Esok pagi update. Tapi inilah hasilnya. Idea malam tadi sume lost. Haih!

Jap-jap,dah ingat nak cite pasal ape.. duk depan laptop. 5 minit..10 minit..okey lupa balik!

♥idea please come to me..haha♥

Comments

wkakaka myaa. prob kite same lahh. hahahaa
iema_z said…
motivasi sket dear!ahakz~
luvly mya said…
mai: kan2..haih..haha

iema: motivasi ape yang oi?
Nadhirah said…
slaloo macam tuh.
bile nak tdo,tyme tu lah fikiran menerawang dok pikir mcm2.ttbe ade idea nak update blog.hahaha~~
Amirah Rashid said…
same laa. i suke simpan lame2 ape nk update, tp lps tu kate, "ala, cite dah lame, biarkan jela" hee. :D

Popular Posts