Lelaki muncungkan mulut?

Sekarang nie macam dah trend kan masing-masing amik gamba nak muncung-muncung mulut. Especially perempuan-perempuan lah bila bercamwhore. Motif? Entah, nampak comel lebih sikit kot. Haha. I pun kadang-kadang teramik jugak gamba macam tue. Sekali sekala nak menggedik. Wakaka..

For me, if girls yang amik gambar macam tu. It`s a normal thing. Nampak macam heh, alolo, comelnye. Bagi yang comel lah kan. Haha.. Bagi yang tak tu, erk,,takpelah kepuasan diri masing-masing.

Tapi.. macam mana kalau lelaki yang suka amik gambar muncung-muncung mulut nie. Bukan yang jenis muncung-muncung mulut sebab tengah geram or merajuk macam nie
Tapi, kalau yang jenis bercamwhore sambil muncung-muncung mulut kasi nampak menggoda plus lentik-lentik badan sikit.Ahaks! Lelaki okey..err.. haha, macam menyampah pun ade jugak.Hailah..Tak seswai you. Muahaha

Apa pandangan kalau tengok lelaki bergambar muncung-muncung mulut??

♥Tak publish gamba muncung2 mulut dah >_<♥

Comments

fathiahRAIHANA said…
depemds la ,
kalaw dy muncung tu nmpak , err agk oke , oke la :D
kalaw agak2 tgok tu cm nk muntah jek , mknenye muncung tu tak oke la kot :D:D:D:D
Nadhirah said…
geli! hahaa~~
tapaya nak ngade2 lah
luvly mya said…
fathiah: haha.kalau saya tengok.tade ok tak ok..dh namanya lelaki..menyampass..haha

diera: kan..ngade2 sgt.hua3
Jannah J said…
lelaki muncung tu mengade2!
miloicekaw1119 said…
tak boleh blah tengok gambar kat bawah tu..
gelak gulin-guling..
luvly mya said…
jannah: setuju!!ahaha

miloicekaw1119: haha..tu ok lagi..tak buh gamba hak mengada2 lagi..hee~
khai said…
saya suka muncungkan mulut. haha
luvly mya said…
khai: erk?tapi xpose wat lentik2 badan kan..hua3
Fyra Ruslan said…
haha.ada ke lelaki bt cmtu?
wakakaka.

i think se cute mana pun that boy,xbpe kena la nk muncung2.
better camwhore mcm biasa je.
^.^
luvly mya said…
fyra: ade...haha..sebab tu tulis pasal nie..baru terjumpa..macam geli2 pun ade.haha..setuju2..camwhore biasa sudah..
iema_z said…
euw euw euw euw...ahahahaha!muncung2 kalau comel xpe r..klu......................

ok..isi sndr =)
haha,lelaki klu muncung mmg tak bole bla.klaka jugak,tp tgok muke,if oke teruskan muncung,kekeke
Amirah Rashid said…
haha. entah knp, teringat Lady Ga-Go dkt FB tu. hee. buruk sungguh kalau laki pout pout ni :D
~This is ME!!~ said…
muncung bese2 jek ok la kot.. kalu cm kt gmba tu da cm m'luat gak r.. hahaha..
sye ske wt muncung2 ni.. uuuuu...
luvly mya said…
keyna: haha..kalao comey takpelah

amirah: wakaka..lady gago..tak bley blah..huu~

this is me: kita pompuan takpelah..hehe

Popular Posts