Mucha`s Gracias

Main ikut suka hati je i eja muchas gracias tu kan.Ehehe, konon2 nak ucap terima kasih dalam bahasa lainlah pulak. Lantaklah macam mane pun kan. Janji maksud sampai. Ehehe..=)

Actually nak thank to pereka cerita sebab die bagi I award. Memula puas gak cari mane pulak award yang die bagi. Rupa-rupanya ade terselit kat sidebar die. Eheh..tak nampak you..=)


Terima kasih okey for the award. Blog paling menarik gitew. Rasa macam nak perasan kembang-kembang hidung kejap. Ehehe,,kejap jelah..5 minit..dah2..hee~

Award nie takde pass2 ye. Tunggu owner award sendiri yang bagi. ;)

♥Kenapa macam banyak smiley je?♥

Comments

::aMaD:: said…
ingatkan entri nak ckp pasai bola sepak. maklum lah.. world cup dah dekat. pastu amad peminat team SPAIN lak..hihi

btw, mmg cantek pon blog neh.. =D
luvly mya said…
ehehe.sebab award tu macam piala world cup kan..hee~tak minat bola lah amad..;)

cantek eh?maceh..=p
PEREKA CERITA said…
puas gak cari piala yg sesuai... ;p
ayuh.. jom sesama kita kumpul award blog byk2x :)
br slh eja pn...yg penting ht kmu ikhlas nk say tq...:P
luvly mya said…
haha..salah eja ey..kih3..=)
Amirah Rashid said…
bila nk dpt ni? hehe. perasan sudah :D anyway, tahniahhh :D

Popular Posts