New template~

Hee~tengok2 wajah baru blog nie.. Dah takla purple sangat macam dulu but, still purple okeh. Ahaha, konon2 nak tahan la satu template satu tahun tapi tak tertahan tengok template2 baru from blogger nie. Cantek okeh. So,i`ve tried this one.

Before nie punyalah try banyak kali nak buat 3 column punya template. Tapi selalunya percubaan-percubaan tersebut sume tak jadi. Salah code lah ape lah. Okey,pity me, memang lemah sikit bab coding2 nie. Failed! Haha, but gune template yang disediakan oleh blogger nie senang la sangat.Sesuailah untuk yang tak berapa reti nak mengedit nie kan.

Background yang ade pun banyak sangat and semua lawa-lawa.Baru je pun tau pasal blogger template nie dari blog Diden. Before nie tak perasan ke sebab bende nie baru lagi.Aha.So,please2 komen okey ke tak gune template yang nie. Ke, sakit mata ke,serabut sangat ke? senang nak baca ke tak? Komen okeh. Kalau banyak yang negatif boleylah nak try template lain pulak. Dah senang la katakan..Ehehe..=)

♥Lemah sikit bab make-up2 blog nie♥

Comments

Qid said…
hahah.gudgud.
dah segar page ni.
cool3.
hehehe.



pssst,mia,bak 5 hingget.aku dah puji neh. :P
luvly mya said…
hemoh2..puji x eklas
nah 5 kupang..eh2..5 duit cukup..maceh

haha...tamo sedey2 blog mesti kasi ceria lebih sikit=0
Nadya ©™ said…
Ok la tu..dah cantek =]
sophie said…
cantek je..sophie suka.
luvly mya said…
nadya: thanx=0

sophie: aha..mya pun suka..=)
cik idaY said…
caNtik TemplatE br..Bler Blog ku nak ceia macam ni..he3
luvly mya said…
cik iday: senang je,tengok kat blogger template=)
hazimah haze' said…
cnteQ n nice templete,, huhu..
:)
Fyra Ruslan said…
wah,template baru jugak?
cool!
purple lagi,sejuk mata.
=D
Amirah Rashid said…
suka gilaaa dgn yg baru ni. hehe
i pn xreti coding2 ni.
sbb tu pkai blogger pnye je
hehe

Popular Posts