Oh lelaki idamanku! ;)

Hye readers, hari nie entry pasal tag-tag aje okey. Otak sedang membeku. Tak dapat nak kuarkan idea-idea bernas untuk wat entry.Ceit!poodah. Macam entry before nie bernas sangat.Wakaka..Kali nie kene tag ngan my dearest friend iema ;)

Tag kali nie lebih kepada lelaki idaman lah kot.Sebab tu buat tajuk macam gitu.Sebab soalan die should.Haha..Nak cakap pasal bf ke hape ke.sorry la..i don`t have any.Haha..Tetibe teringat.Kecik-kecik dulu tulis biodata mesti ade tulis ciri-ciri lelaki idaman.Lawak-lawak.Kecik-kecik ag dah gatai merla..Hesh!

Dah2..meh tengok soalan-soalan nya.Kalau membebel karang berjela ag nak tulis.Kih3.

1. How tall should he be?
  • Yang sedang-sedang saja udah.Tinggi ok.But not soo tall sebab i rendah je+_+Kang macam ape lak kalau jalan sesame ;)
2. What hair colour should he have?
  • Hitam la weh.Please hitam.Jangan kaler-kaler.Reject.But,kalau memang perang semula jadi ape mau buat kan.Muahaha
3. What kind of personality should he have?
  • Hurm..err..ntah..haha..as long as i selesa je ngan die.Jangan serius memanjang dah.Ahaha
4. Older or younger?
  • Prefer older la.Younger macam tak best je.Haha..Sebaya pun ok.Kih3..

5. What film actor should he most be like?
  • Edward cullen boley?
6. What singer should he most be like?
  • Payah soklan nie.I tade minat singer la..Jap2..pikir2..Fahrin ahmad boley?Sejak bila Fahrin Ahmad jadi singer.Hak3
7. Do they need to cook?
  • Ha,kalau boley,its a bonus la kan.Buat i sakit ke ley gak nak masak2 bubur ke.Haha..Takley pun takpe.Hehe..
8. What is his best body part?
  • Heh..macam mana mau jawab.Mana ade ag.Dah ade nanti i republish balik lah.Hak3
9. What car should he drive?
  • Jangan kereta tolak dah arr.
10. What one thing completely turns you on?
  • +_+
11. Who was the guy on your mind when you were doing this survey?
  • Ahaks..nie totally secret la.Malu.Aww2..(Pehal gedik sgt cik mya oii)
12. Tag 6 people to do this survey too.
  • Ayun,
  • sis apple
  • maisarah
  • Jannah J
  • fyra ruslan
  • Sesiapa yang nak nyatakan ciri-ciri lelaki idaman mereka silalah buat ;)
Macam poyo pulak rasanya bila buat tag nie.Ekeke.Setakat angan-angan boley lah nak yang perfect-perfect. Angan-angan boley ah.Tapi tak semua yang kita nak kita akan dapat kan.Ececeh.Jodoh tu dah siap-siap ditentukan oleh Allah.Dah tertulis kat Luh Mahfuz tu.

Muda ke Tua ke.Hensem macam Fahrin ke tak hensem ke.Haha.Kalau kita dah suka ngan jodoh kita tu.Orang kata tak hensem pun kita rasa dia da macam Edward Cullen.Janji die ikut skema Allah dan rasul ;)Ape nie mya..ape cakap pasal jodoh nie..Boo -_-..Muda lagi beb!


Comments

iema_z said…
min hyuk oppa...mmuah3

*apsal fahrin kt situ?apsal both pelakon?tamak ni...ish3
luvly mya said…
erk...haha..asal min hyuk lak.ekeke..haha..sebab tak minat penaynyi la..aril?euw..kah3..mmg tamak ;p
miloicekaw1119 said…
ada juga tag pasal lelaki idaman ek..
fahrin menyanyi ye..hahaha..

yg no 11 tue..
i laughed a loud..hahaha..sory ye..:)
luvly mya said…
ayem: haha..tu ah..tak faham soklan..sejak bila fahrin nyanyi..

hak3..about no 11..saje wat gatal skit..tade sape yg came across my mind..muahaha..never mind ;)
Cik Guli said…
eleh, aku tahu sapa on your mind. kih3
luvly mya said…
haha..sape2?teka betul aku kasi sekupang..muahah ;)
Cik Guli said…
sapa lagi kalau bukan A***** A***
hehehehehe

Popular Posts