Penangan ABPBH memang hebat.

Aiseh! penangan ABPBH 2010 adalah sangat hebat. Penangan terhadap apekah? Ahaha.. ABPBH bagi impak yang besar terhadap trafik blogku. Dengan adanya post kat blog pasal ABPBH nie.. tetibe trafik blog I naik mendadak.

Keyword yang singgah kat blog either from google or yahoo juga banyak sangat yang termelekat. Haha. Apa punya ayat tue? hesh! Selalunya keyword2 yang melekat dalam satu-satu hari paling tinggi pun 3 ata lebih baik sikit 5 untuk satu keyword lah. Ahaha.. Tapi disebabkan ABPBH banyak jugak yang ade. Let`s see.
sila klik untuk tumbesaran okeh *sigh

Banyak kan..huhu..terseronok sekejap. Damn! tu pun nak seronok ke? Muahaha.. orang lain tak kesah je.. Kau nak post2 jugak pasal nie. Okey, biarlah. Tetibe rase macam best. Mungkin kalau kita post pasal bende-bende yang memang tengah hangat dan popular untuk satu-satu masa tue mesti ramai orang search kan.

Nampak sangat ABPBH memang salah satu anugerah yang berprestij kat negara kita nie. Ramai je yang search nak tau pemenang-pemenang dan cerita-cerita yang panas lagi sensasi mengenai ABPBH kan.

♥Taknak jadi popular cepat dengan cara yang salah ;)♥

Comments

DaHLia said…
baguslah...nnti leh men dgn keyword lagikk :)
iema_z said…
dear..terangkan psl ni boleh?xphm la..
fatint said…
memang hebat penangan abpbh..
sebab tu banyak blog tulis pasal ni kan..:D
luvly mya said…
dahlia: yep.thanx..hehe

iema: nnti kita trgkan eyh.

fatiny: yap..trafik jangka masa panjang.hehe
Amirah Rashid said…
mak aih. byknyee. hee. tahniah2 ;D btw, tu sume from nuffnang eh?
luvly mya said…
amirah: yes syg..sume from nuffnang.hehe

Popular Posts