Saya mahu blog saya dijelajahi oleh Ben Ashaari kerana...

Sekarang nie semua kecoh-kecoh sebab Ben Ashaari yang mana salah seorang blogger popular nie tengah menjalankan usaha-usaha murninya untuk menjelajah blog-blog mereka yang ingin dijelajahi. Kenapa rasa ayat nie macam pusing baik punya tataw. Haha. Before nie tengok dah ramai dah yang meninggalkan jejak kepada Ben Ashaari.Tetibe hari ni I pulak yang rase macam nak membiarkan blog ini dijelajahi olehnya ;)

Sebab dan musabab kenapa saya mahu blog saya dijelajahi oleh Ben Ashaari kerana...

I nak jugak mengfamouskan diri nie after dijelajah oleh Ben Ashaari. Ahha,sejak bila jadi gila glamer nie. Okey2..seriously nape nak blog nie dijelajah sebab nak jugak membuat bonding dengan blogger-blogger lain di luar sana. Dengan blog ini dijelajahi oleh Ben Ashaari mungkin niat ini akan tercapai ;)

Selain itu, nak jugak ade orang yang baca dan komen blog ini supaya tak terasa macam buat blog syok sendiri. Wakaka.. di samping itu boley jugakla kot-kot nak dapat naikkan traffic kan after dijelajah nie.

Tengok ramai dah blog mereka dijelajah oleh Ben Ashaari. Kenapa saya tidak mahu mencuba jugak kan.Dah orang nak tolong. Ape salahnya ;) Buang dan tepis-tepis rasa malu..wachaa..

Rasa-rasa cukup dah tu kot alasan-alasan kenapa nak blog nie dijelajah oleh Ben Ashaari. Hehe..
Dengan itu nak mendahului usaha murni Ben Ashaari dengan ucapan berbillion terima kasih ;)

Berapa lama dah ey berblogging..blogging main-main start from December 2008. Lama kan..haha..tapi tahun nie baru macam selalu update sikit ;)

♥Kenapa rasa ayat nie macam skematik sangat*sigh♥


Comments

Amirah Rashid said…
semoga blog u dijelajahi oleh beliau. eheheh ;D
iema_z said…
nk wat gitu gak...tp cm xsmpi hati...byk sgt yg mntk dye jelajah..sian lak
cik bunbun said…
haha. baru rajen apdet sbb da tak skola la. hahaha
luvly mya said…
iema: haha.buat je..die tgh niat nk tolong

cikbunbun: tula psal..duk asrama lak tu.heh
nARd eLainY said…
salam perkenalan...dapat link blog nie dari Ben Ashaari..Neway, nice blog! keep it up!
luvly mya said…
nard elainy: thanks..hehe.. ;)

Popular Posts