Setelah 5 tahun tak berjumpa.

5 tahun tu satu jangka masa yang agak lama kan. Tapi macam tak rasa sangat. Tup-tup, eh dah 5 tahun rupanya kita sume tak berjumpe.Ahaha. Berjumpa sape lah kan ni. Ahaha.. hari nie ade buat reunion ngan kawan-kawan sekolah rendah dulu. Memang mostly dari abis sekola rendah tak penah jumpe dah kan. Certain je yang penah jumpe.Lagi-lagi I sekolah asrama, jarang-jarang balik umah. Hehe

Well, reunion tadi memang best gila.Even tak ramai pun yang datang. Sikit je. But happening. Memula kumpul kat Taman Tasik Cempaka(TTC),Bandar baru. Then gi lunch pulak kat kompleks PKNS depan tu je. Patu g TTC balik lepak-lepak tunggu yang lain-lain datang. Well, kat TTC ade kejadian yang menarik kot nak story.Muahaha, next entry la. Panjang sangat nanti. Pastu bila masing-masing da taktau nak watpe. Gerak gi Alamanda. Salah satu sebab ag bcoz one of my friend keje kat PKNS. Nak ponteng takley duk situ je.

oke.konon nak bagi nmpak style.haha

Sampai Alamanda, terus gi maen bowling. Ahaha. best gilak kot. Ade yang bola terbang, masuk longkang takyah cakap la kan.Ahaha.. Sumpah lawak and happening kot.Ehehe. Then ade yang nak gi karoeke. But, I malas kott.I ngan others yang taknak karoeke lepak-lepak kat food court minum air yang harga rm2.40 tu..haha.. Sembang-sembang cite pasal zaman-zaman sekolah rendah dulu.

Habis la sume cite kuar, yang ni kene tampar ngan nie. Gaduh sampai baling-baling kerusi kan yen?Haha. Cerita cinta monyet dulu-dulu pun kuar abis.Tah pape. Tula kecik-kecik da pandai gatai. Wakaka. Lawak-lawak. Buat I segan jee..AHAHA.. Tapi memang best la. Bila cakap pasal someone nie. Nanti ade yang buat muka blurr.. Haa.. Sape plak tu. Masing-masing ade yang tak ingat, Biasa ah 5 taun kot tinggal sekolah.



Overall,outing tadi memang happening gila ah korang.Lain kali boley la buat lagi ek. Next time buat kasi gempak lagi. Kasi ramai-ramai boley join. Baru best kan. Thanx kat korang yang sudi attend reunion tadi. Happy sangat dapat jumpa korang ;) Thanx `penganjur`. Ehehe.

♥kenangan zaman sekolah paling best and takley lupa♥

Comments

artmedia said…
nape cm terasa je ni.. baling2 kerusi? "penganjur" ? hahahah x pe2 AHAHA ^^ best2!! tadi!!
luvly mya said…
haha..memang saja bagi terasa..weh..lupa nak tulis.thanx yen sudi amik and antakan balik.ekeke ;)
iema_z said…
sekolah mmg best!
Dave Yuri said…
5 tahun tu memang satu tempoh yg lama tu. Kalau sekali berjumpa mmg banyak citer, sehari tak cukup. Tapi kadang2 kalau lama sangat, dah tak tau nak sembang ape.. dah jadi mcm kawan baru plak. :-)
luvly mya said…
iema:memang2..haha

dave yuri: right,sebab tu kene buat xtvt,tak boley duduk2 sembang je.haha..nnt blurr je,

Popular Posts