Siapa nak kongsikan tips? ;)

Hello there. Tak update macam lama dah kan..Wahaha..lama ke 2 hari.Ceit. ;) Last weekend balik kampung.Jumpa sepupu-sepupu yang jarang jumpe sebab duk kat Labuan. Last jumpa baby ag.Ni jumpa da boley lari-lari.Teehee..Meh tengok gamba sepupu-sepupu kesayangan nie.

Comel3!!=P

Okey-okey back to the topic. Sape nak kongsi tips.Ahaa..tips ape? Bukan tips kecantikan ke ape ke. Nie tips camne nak bagi lulus test JPJ+_+.Keh3..Tu pun mau tanya ke, Yelah kalau boley nak test sekali je terus lulus. Tanak la failed. Tengok ramai kawan-kawan yang fail buat kali pertama jadi cuak pulak.Takmo nasib serupa.Haha

Bukan ape, kalau fail kene la repeat.Kalau free takpe. Ni kene bayar RM180 +_+. Banyak tu. Boleh shopping sakan lagi. I da takde duit nak bayar kalau kene repeat.Haha, lagipun takut tak sempat je kan. If i nak masuk matrix takde masa dah.Harap-harap boely lulus esok. Doakan I okeyh. Wish me luck! Hehe

Tadi kelas last before test macam teruk gila. Setelah agak lama tinggal kelas. Selalu kat umah pun bawak kete besa. Bawak je kancil macam rasa melayang je.Okeh hiperbola.HAHA! Tadi pun praktis buat bukit asyik mati enjin and menggelongsor.What the.. Before nie tak pernah pun.Mungkinkah sebab cuak.Esok nak test beb! Jangan jadi camtu esok da.. Nak lulus.. Amin~

Doakan saya*muka sengal*

Any tips nak lulus dengan cemerlang? HAHA! Jangan bagi tips kenyit-kenyit mata kat JPJ. Dah expert.Muahaha.. And doa jugak tak dapat JPJ perempuan.Sebab diorang kata teruk.Payah nak lulus bla bla bla. Esok pulak sesi tengah hari.Hisy.Banyak kereta time tu.Haiya..merungut je lebih.Doakan ye!!(bearpa kali da tulis doakan ni).

♥nak tulis pendek-pendek je kalau boley.failed!♥

Comments

Cik Guli said…
bapak mahal babeng nak kena repeat. kat tempat aku tak smpai 50 pun weh. hahahaha.

tips dia berdoa bnyak2 dapat jpj best. keh3
nasikputeh said…
buat relax je.
kalo gelabah2 ni lagi tah pape jadi.

xkesah la laki ke pompuan asalkan dpt tester yang lembut hati.

Doa tu jgn lupa baca ler.
Tips nye selawat jela bebanyak..
Wish u luck!
luvly mya said…
ayun: tempat kau memang murah2..tempat aku sume nak makan dlm pinggan emas..mahal ah..haha..tq..doakan aku gak
luvly mya said…
nasik puteh: insyaAllah akan relax2 je..harap berjaya merelaxkan diri.ahaha..tqvm for the tips.
morriss said…
kasi senyum yg extra gedik dekat pakcik jpj tu.. mungkin boleh lulus.. hahaa..

btw, wish u luck... klu tak gelabah mesti boleh buat punye... ~,<
Qid said…
perlis ngan KL mane same kan mia?
+_+
luvly mya said…
morriss: haha..senyum extra gedik eh..okok..kih3..tqvm

qid: haah..mane nak sama beb..kih3
iema_z said…
sy sentiasa doakan my syg ni...ehehehehe
luvly mya said…
thanx iemA syg..hehe ;p

Popular Posts