Surat cinta buat Zaimah ;)


Aiyak!Ingat nak buat ala-ala surat. But, i dah lupa la pulak cara-cara die. Muahaha.. dah lama tak tulis karangan lah katakan. Main redah jelah okeh. Haha.

Okey2 iema dearie, nie entry khas buat ada. Khas okey! Ahaha.. Entry khas sempena your birthday ;) Birthday kamu kan iema..Kan2. So,happy birhday yang ke-8 eh2 buakn..yang ke 18 kan sayang.Ehehe.. dah tua dah anda. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki okey. Semoga juga impian anda tercapai. Tak kisah la ape-ape pun. Hope you`ll get what u aim for.

Hehe, baru je kenal dak nie. Kawan maya yang berjumpa di blog kemudian di facebook. Eh? ke facebook dulu. Haha, tak ingat dah meh. Takpelah, ape-ape pun. I like kawan ngan u. Haha. Erm.. Hurm.. dah speechless dah. Hehe

Haa.. hopefully ima dapatlah Sony VAIO yang diidam-idamkan tue. Mintak as birthday present eh kat parents. Hak3.. And hope you`ll be happy together with ur idiot. Ehehe..pepandai je. Bukan tau pape pun.. Hak3 ^___^. Nak curi gamba tapi tak mintak permission lak.haha..takpe2..takyah gamba lah.

ini blog die >>>sh*t,cheeky,noty
HAPPY BIRTHDAY ;)

♥terharu tak?terharu?wakaka♥

Comments

iema_z said…
ahahaahahahahaha!thx a lot mya!syg mya!muuahhhh10000000x! =))
Amirah Rashid said…
i pulak yg terharu. haha :D happy birthday iema :D

Popular Posts