2 Hari lagilah. Adoi,Serabut!.

Serabut? Heh, pernah ke mya nie tak serabut.Adoi, lagi 2 hari dah nak daftar g U. Tapi, 1 bende pun xkemas lagi.Haha, mya nie memang suka buat kerja last minit. Sebab konon-konon rasa kalau kemas awal-awal macam nie taktau nak kemas ape. Sedangkan bila kemas lambat-lambat nanti, ade jela bende yang takde, bende yang tak cukup. Hesh

Baju satu ape pun tak packing lagi. Baju kurung semua masih elok tergantung dalam almari. Hanger-hanger and barang-barang yang dah dibeli pun masih tersusun rapi dalam plastik yang tak berusik sejak balik kedai. HAHA! Pemalas sungguh nak start mengemas. Orang lain dah start pun sikit-sikit kemas and yang mane rumah jauh-jauh da bertolak pun.
Alasan terhadap diri sendiri taknak kemas sebab still ade barang yang tak beli lagi. Yang sebenarnyaaa..mya pemalas! HAHA!. Lagi 2 ahri nak melepak-lepak duduk depan komputer online 24/7. Hesh, start esok kira dengan secara rasminya I akan letak jawatan dari jadi bibik kat rumah nie. Ekeke ;) Tak boley blah gila.

Kesedaran dah ade tapi taknak gak start kemas,sempat lagi update blog nie. Hurmmm,esok jela kemas. Nak kemas barang ari ahad nanti before pergi sempat lagi kott. Haha, jangan dibuat mya ;)Rasa cam malas pulak nak leaving my home nie after almost 5 month bercuti menternak lemak kat rumah.Ahaks!

Congratez to my friend yang dapat offer MARA and JPA tu.. gile best korang. buat betul-betul jangan lepaskan peluang. Honestly terselit rasa jeles. Tapi takpe belajar kat sini pun oke jugak.Laalala ;)All the best.

♥Tolong!!! tolong kemas boleyyy ;) isk.♥

Comments

chenta said…
dapat smbung study ke mane?
luvly mya said…
dapat sambung gi wat asasi kat uitm ;
Nabiel said…
wahh~
congrats2!!hehehe
dpt U mne?ngeeee~
iema_z said…
nak ikut!nak ikut!nak ikut!
we suppose to be roommate taw sbnrnye..hik3
luvly mya said…
nabiel: thanx ;) uitm

iema: suppose to be roomate?why?
ahh..die nak pi uniten..tanak blaja ngan kita kat uitm tuh..hahaha :)
Syafrizal said…
bertenang... tahniah kerana dapat sambung belajar dan study elok2 ye.. :)
luvly mya said…
syafrizal: tq2..insyaAllah ;)
hazimah haze' said…
huhu.. jmpe kt UiTM gak!!! esok!!

Popular Posts