The best outing so far. ;)

Gambar menceritakan segala-galanya kan?


HAHA! But, still nak cite jugak pasal nie. ;) Hari nie pergi FRIM konon-konon nye last outing bersama. Sob3. Sebab rakan-rakan dua orang nie tak lama lagi nak fly dah. Aisyah dah nak masuk Intec esok for preparation ke Jordan for dentist and laily lak akan pegi mesir for medic. Do the best guys. I`ll always pray the ebst for you. Kau jugak qid.Teehee

Planning nak mandi air terjun je. So, takdela prepare baju lebih-lebih. Just for untuk mandi je nanti. Sampai-sampai aisyah suggest gi naik canopy walkway. Macam okeylah. Tak penat sangat. Canopy walkway je. Haha, bayar RM3 for student. Murah je..RM1 for children and RM6 for adult. Perjalanan nak naik ke station canopy walkway tu. Mak aih. Tak boley nak digambarkan dengan kata-kata. Penat sangattt.
Memang jauh gila.Da dekat lebih setengah perjalanan pun tengok ade lagi 500 meter.wahaha.nak pengsan dibuatnya. Bukit dahla macam curam kan. Sabo jela. Pakaian memang tak sesuai langsung la. Ade pakai jeans pi naik bukit. HAHA! Dah arr kami nie duk umah asyik makan,tido,fb je kan. Stamina masing-masing da tahap minimum.Sekejap je dah penat+_+ Bawak air botol pun setengah jalan da separuh.Nasib masing-masing da prepare kan?Peluh, tak yah cakap ah. Mengalir bagaikan air.Hehe.

Tapi,takley nak cakap gak.Tak penat camne. Bawak beg macam nak tido dua 3 hari.HAHA! Ade ke orang masuk hutan camni.Orang lain bawak air je. Kami,dengan baju nak mandi nye. Air 2 3 botol sorang. Makanan lagi. Aiyo. I dah arr dengan bawak kamera lagi.dslr berat okeh. Ahaha. Tak dibuat orang bawak macam nie. Kami je.haha.Orang tengok pun pelik je. Berapa kali berenti tengah jalan.Malu je.
Tapi,semua kepenatan tu bagaikan hilang dihembus angin bila dengan deruan air terjun yang memukul-mukul batu.HAHA! nampak macam sastera gila ayat. Serious tak saba gila nak terjun lam air tu.Hari kerja macam nie mana ramai orang kan. Heaven!HAHA.Makan lunch dalam air sambil kaki digigit oleh ikan geli-geli.Haha. (ikan spa tu la). Best kan!! Even dapat mandi sekejap je puass gila.

Outing kali nie memang jauh gila dari yang selalu kita buat kan.HAHA! Selalu, gi Mid Valley,tengok wayang. Kali nie, we are back to nature. Terpengaruh ngan cite Adamaya nie nak masuk-masuk hutan.Ecewahh..HAHA! The best outing so far guys. Tah bila lah lagi nak kuar-kuar camnie kan.Nanti tinggal aku ngan qid sajee.Touching sikit disitu.haha

♥Best sangat korang.tqvm♥

Comments

iema_z said…
pkai jeans naik bukit!!!!!!!!!!!!!

salute la syg! =P
luvly mya said…
haha,tau xpe..xpenah org buat..;)
ZhEt said…
cane g frim? ade org angkut eh?
luvly mya said…
haah.naik komuter g kepong then mak aisyah anta g frim.ayah die keje situ.ehehe

Popular Posts