Bila anonymus bertanya. Ekeke

Yup, nak cakap bila anonymus bertanya. HAHA! Kenapa guna anon eh. Oww, takpe2 sebab takde account kann. Hehe. So, i nak tanya korang. Ape nama panggilan korang dalam blog. I mean ape yang korang gelarkan diri korang? Ana, saya,aku,gua(peh,rock derr), I, nama sendiri, baby? err..terlebih dah tu.

Sebabnya ade orang tanya kenapa I guna I,I kat blog nie. Kenapa eh, entahla, before nie memang pernah guna aku and saya. Tak caya pi tengok entry lama-lama. Sejak-sejak tahun nie je baru nak guna I. Gedik? Ahaa,, bukan selalu nak menggedik baii.. Kadang-kadang je. Lagipun nak gak merasa cakap I,I nie. Nak cakap in reality mau tergeliat lidah. HEHE!



Aku? Yes kenapa tak guna aku. Dulu-dulu boley ah nak gune aku-aku sebab blog nie memang kawan-kawan je yang baca. Tapi bila blog nie dah ade macam orang yang lagi tua baca or actually terbaca. Macam tak best je nak guna aku. I sopann u. Isk u nie. Nak gune gua, I nie lemah lembut. Tak tersanggup rasanya nak guna gua-gua. Muahaha! Saya?isk.. takbest. Macam skema sangat la pulak. Nak guna nama pulak?? Ehem2, da try tapi macam pelik.. I tak biasa youu..Nak guna ana lak? Err, xsesuai la pulak ;p

Hihi, lawak ah, kadang-kadang soalan-soalan kat formspring nie memang merepek-repek je orang tanya. Siap tanya lagi,kalau pergi UiTM PA nanti nak kapel tak? Sheeshh.. I nak belajar la. *poyo*. Tapi yang tu taula kebanyakannya kawan-kawan sendiri yang tanya merapu. Sesaje lah tu nak jadi anon. HEHE! Tapi yang nie,, i have no idea. Ecewahh.. Bajet ah mya, bajet!!
U, takpe-takpe u, nanti kalau i cakap ngan u, i xcakap i,i okey. I tau u tak suke.. Okey u??

Tetibe nak post entry pasal nie. Best la pulak ;) Ade apa-apa pertanyaan lagi? Sila datang ke kaunter pertanyaan nie ye..http://www.formspring.me/mieya. I memang suka jawab soklan yang merapu-merapu nie. I loikee.. U tanya i merapu-merapu, i jawab soklan u merepek-repek.
Kih3 -____-. Nak pikir la nak wat panggilan nama ape pulak eh pasnie? Erm..pikir2 ;)

p/s: awat takley log in formspring pulak.adeh!

♥Tetibe rasa entry kali ni terlebih gedik♥

Comments

aNis aMirAh said…
pertama kali dtg sini. eheh!

kalau kat blog mmg rasmi guna aku sbb saya tu mcm baik gilossss je. hahaha. I,I plak blm prnh cuba sbb rasa mcm auww high classnyaa. heheh. klu ckp dgn kenalan kat internet pn jarang guna I,I. tapiiii klu kat fb selalu jgk status guna gua sbb rasa ayat yg guna gua tu mcm fun dan tak serius sgt. heheh. ana plak mmg dah lama tak pakai sbb mcm nak tunjuk baik walhal diri sendiri ni mmg tak baik mana pun. hihi.
bH said…
formspring tadi bukan main susah nak login dengan fb..terus tak bukak
luvly mya said…
bh : haah,memang..geram jee..terus tutup

anis amirah : haha. dun worry, i x buat2 high class wokeyy.hak3..saje nak ngade2 gune i. ;p

anyway,thanx for dropping by here ;p
Amirah Rashid said…
erm. same la dgn i dear. dulu ade guna saya, i, nama sndiri. tp skrg guna aku. kdg2 rase mcm kasar jgk. tp nk tukar I, blm smpai seru lg. ehehe ;D nk tnye u ni, u rasa ape bile bace blog i yg i gune aku tu? ok ke x?
fiD said…
betol tu, kalau I, macam claz je bunyinye,,,
luvly mya said…
amirah : its ok je.haha. tak rasa kasar pun.sebab that`s normal.rmai macam tu.sikit je yang pakai I, tu nampak macam gedik terlebih skit,haha
luvly mya said…
fid: hehe, macam kann..aku pun rasa macam geli2 gak nak gune I. tapi macam takbest bila orang yang lebih tua baca beraku-aku..wahaha..tapi cakap biasa aku-aku gak ;)
Cik Guli said…
ko cakap je kat aninomus. eh bia la, i saja gedik nak tiru hanis zalika. awat u x puas hati i nak jadi selebriti. tuih. hahahahahaa
bngongnyer org tue..xpuas ati per..:)
luvly mya said…
ayun: haha..ptuih balik..takde maknenye i nak jadi hanis zhalika..muahaha..

ayem: haha..tau xpe..bia ah..pasnie nak guna gua,bro,derr lak..hesh..tak seswai sungguh ;)
SyAmSuL AnUaR said…
gedik juga...tp jngn lebih2...menyampah ler pule...
luvly mya said…
syamsul: haha..gedik ke..saje buat bagi nampak gedik.but its soo not me ;)
iema_z said…
i dont like the anon2 yg suke tnye soklan cm $%^^&*

LOSER seyh!
luvly mya said…
haha..boo sikit sama itu LOSER ;)

Popular Posts