Ibu,engkaulah ratu hatiku.

Pergh, tajuk entry macam tak boley blah kan. HAHA! Sempena hari ibu nie, nak gak buat entry pasal hari ibu. Because i tau, mama memang always baca blog akak kan ;) Tau,tau,,kih3. So, ambil kesempatan la wish mama kat sini. Eh, depan-depan pun wish jugak don`t worry.
Sayang mama..muah3 ♥♥

Selamat hari ibu mama. Thanx for being a really-really great mother for me. Even kadang-kadang selalu kene marah sampai nangis-nangis. Tapi itulah yang terbaik.Kalau tak kene marah, tak kene tegur, x jadi macam nie kan. Hehe. Thanx a lot mama. Yes, you are the queen of my heart. Takde sape boley jadi pengganti nie.Err, ni kalau cakap depan-depan nie sumpah tak tercakap..maluuu ;p

Err, kakak tak pandai nak buat bento macam qid nak buat kat mak die.HAHA. So, ape nak buat for hadiah hari ibu nie?Hurm..haha. Adik-adik pun da siap belikan mama cupcakes konon-konon untuk mama. Tapi diorang yang makan lebih.Isk3. Takpe2.. nanti pikir lain eh. But, if kakak tak bagi mama hadiah pun, i want u to know that i`ll always appreciate and love you. Bukan hari ibu sehari nie je,but, always and forever insyaAllah.
Senbilan bulan mama tampung kakak dalam perut mama, susah payah mama nak lahirkan kakak. Lagi-lagi anak first.Heh,tak terfikir betapa beratnya mama nak menanggung kan.(ouh,i`m crying..sob3). Akak jugak nak mintak maaf,if ade terkasar bahasa ngan mama,pernah..i`m not a perfect daughter,still ade buat salah ngan mama. And, i always regret bila terbuat mama kecik hati.Seriously.

Hari nie ade dengar radio ade seorang gurl ucapkan selamat hari ibu,even die tak pernah ade mak. Sebabnya waktu nak lahirkan dia,mak dia ade komplikasi. And, doktor ade suruh pilih,nyawa atau anak and mak die prefer untuk lahirkan anak. Betapa besar pengorbanan seorang ibu tu nak bagi anak dia peluang melihat dunia. And i really happy because i still ade mama yang akan always be by my side ;) Sesiapa yang still ade ibu dia,hargailah mereka.

Happy mothers day to all my mummy,ibu,makwe(org yg jaga time kecik2),mak and the very special one,MAMA. I love you ma. Tak lupe jugak kepada semua ibu-ibu kat dunia nie. Berguna jugak blog jadi medium penyampaian, nak cakap depan-depan maluu..haha

♥Touching la.taip entry sambil nangis2.hehe ;p♥

Comments

miss hav0c said…
happy mom's day to ur mom
miss hav0c said…
kau tau semalam aku bg ape kat mak aku hadiah hari ibu? glove nak tanam pokok bunga hahahaha bertuah punya anak mak aku ckp
Nabiel said…
slmt hari ibu yea!=)
luvly mya said…
miss havoc: haha,kalau saya bagi macam tu.mesti my mom kata nak perli die..hik3

nabiel: hehe..to my mom;p
Leelee said…
bestnya kalo mak maseh ada.

:(
Qid said…
ohh hahaha.
bento?
agknye tak jadi la bento aku.
tah mcm mane rupenye.
wakaka.
ape pon,selamat hari mak kat mama kau.
hehe.
iema_z said…
syg mummy so muchy2!!!

hik2..jom mya kite nyanyi lgu tu sme2..lalalalala~
Sharinginfoz said…
sayangilah ibu... banyak berjasa pada kita dan berkorban

Nyanyi Sempena Hari Ibu
happy mother day! T___T
Amirah Rashid said…
isk isk. i pulak yg sedih bace ni ;D

Popular Posts