Kenangan memang payah untuk dilupakan.

Kenangan memang payah untuk dilupakan. Sape setuju sila angkat mouse okeyy. Ahaks! Tak kisah la sama ada kenangan tu manis ke pahit ke kadang-kadang kekal bersemadi dalam ingatan dan jiwa kan. Ada yang lebih suka simpan kenangan-kenangan manis je dan lupakan kenangan-kenangan pahit. Tapi kadang-kadang kenangan pahit tu bagus gak untuk dijadikan pengajaran kan?
kalau boley catat semua memori alangkah indahnya
Tipulah kalau kata die takde ingat kenangan manis ke kenangan pahit die ke. Ha, sape yang tak ingat first time dapat hadiah dari mak abah ke,kenangan manis tu. Sape yang tak ingat kenangan jatuh longkang ke,jatuh basikal ke dulu-dulu.AHAHA, tu pun kenangan gak, kenangan pahit ;) Memang payahh sangat nak lupakan kan kan

Tadi boring-boring, tangan nie gatal la pulak nak `ter`bukak Myspace ngan Friendster. HAHA! Memang dah bersawang la kott kedua-dua akaun tu. Nasib baik ingat password lagi. Bila dah `ter`bukak tu, tangan nie pun gatal la nak `ter`bukak komen-komen ngan message-message lame. Hish! tangan gatal nie. Bila dah `ter`bukak komen-komen ngan mesej-mesej lama tue, maka `ter`kenang dan `ter`imbau la pulak kenangan-kenangan lama. Ececeh, sila kira berapa banyak ter da type ;p


Hehe, dulu-dulu before ade facebook, friendster ngan myspace jela nak connect ngan kawan-kawan kan. Bila baca-baca balik komen tu macam sedey pun ade. Sob  +_+. Banyak kenangan yang kalau boley nak ulang kembali tapi memang tak boley.Bile baca-baca komen balik.Ehh, mesranya dulu ngan kawan-kawan  and sidia sorang nie. Happy je memanjang tapi sekarang da macam tak berapa nak rapat. Tetibe rasa macam eyy sedeh laa. Kenangan ape?hesh..takboley cite sangat. 

Every man's memory is his private literature.  ~Aldous Huxley

Tapi xpe,even dah tak amcam dulu, kenangan tu sentiasa remain dalam hati. Paling-paling kalau lupa pun dah ade tersimpan dalam inbox myspace and friendster tu. Muahaaha. Tah pape. Kenangan tu memang sangat payah untuk dilupakan. For me la, even kadang-kadang sentiasa nak keep on forget those memories, but kadang-kadang tu macam terjelma sendiri dalam fikiran.All of a sudden.


Memory is a way of holding onto the things you love, the things you are, the things you never want to lose.

Comments

Qid said…
isk.
sdey.
nak nangis.
kih kih kih
betol2
aku pon mlawat gk.
bce komeng2 lame.
peh,terkenang.
luvly mya said…
bahahaha...poyo la kau.
nak nagis2..hehe..terkenang kann
Amirah Rashid said…
setuju! (agkt mouse :P)
bile igt balik kenangan dulu2, rse i ni mcm budak2 gila. mcm blurr2 lg. xmatang la katekan. but then, people grow up kan. n kenangan tu la yg kte jadikan panduan :)
Nazry Iskandar said…
kenangan kalau terlalu pahit nak telan, ia lebih elok di buang. ;)
luvly mya said…
amirah: yes..betol tu beb..malu pun ade sebenarnya ;p

nazry : hehe, yep..dan jadikan ia satu pengajaran kan ;P
iema_z said…
dah!dh angkat mouse!siap nk baling laptop lagi...ahahaha!

cannot agree more la syg..kenangan mmg xleh dilupakan =)
luvly mya said…
uiks.jangan baling laptop mahal tue.wahaha ;p

Popular Posts