Mimpi semalam dan rakan

Erghh..malam tadi tido sangat awal. Pukul 11 da masuk bilik? Hurmm.. memang awal. Kalau tak, tak cecah pukul 1 pagi jangan harap la nak masuk bilik tepuk-tepuk bantal.HAHA!Pukul 11 adalah masa sepatutnya ketuk-ketuk keyboard tulis entry baru. Tapi tido awal, soo takde entry lewat tengah malam ye harini +_+. Da merepek-repek da nie.

Motif letak gamba?saje nak bagi annoying.

Malam tadi bermimpi setelah agak lama tak bermimpi.Agaknye tido pun dah lambat mane sempat nak proses mimpi kan. Mimpi ni agak gembira sewaktu masih berada dalam mimpi. Tapi bila terbangun je.. tetibe jadi sedey. Sob3 Nasib tak menangis meraung-raung je. Ceit! hiperbola lebey.

Mimpi bergembira bersama rakan-rakan tercinta dekat tempat yang macam kelihatan indah. Ahha,, indah la sangat dalam dewan sekolah.But, dewan tula yang simpan memory terindah kita semua kan guys. Ecewahh,, haha. I have no idea ape yang kita semua buat kat dewan tu, but we really happy being together. Ramai-ramai. Dah macam ade occasion ape pun taktaw. Tapi happening semacam.

Tapi itu semua mimpi je. Inikah tanda yang I dah start missing u guys. Even jarang sembang-semabang kat fb tapi I perhatikan je korang dari jauh. Muahaha. Geli siott!! Tapi sebab ape eh termimpi korang sume. Ishh.. tak rindu, tak. tak rasa kehilangan!! *tipu*. HAHA!! Wey lima tahun kot kita sama-sama kann.. isk. malas nak start touching-touching.

da stat rindu korang!

Anyway, goodluck la life korang kat matrix tu ke,preparation nak g jordan kat intec,preparation nak fly ke mesir and korang-korang yang nak masuk U 23 mei ni and bulan jun nanti. Belajar lek lok noo.. Cewah, pandai sangat la nie nak nasihat orang. Well mya, kau kene prepare diri nak cari kawan baru nanti kat u tu ok. Kawan lama tetap dalam ingatan and u still have to find new friends kat tempat baru nie.

I memang susah nak memulakan perkenalan,maluuu. Ahh.. dah terkene gen Qid. But, memang!! Sangat payah. Tapi if camni je camne nak dapat kawan baru kann.. takkan nak jadi lone ranger kot. U have to break the ice okeyy. Dalam alam maya pun malu, lagi pulak depan-depan nanti. HAHA! Tapi kalau da stat kawan tu..err, pikir sendiri jela jadi ape kan ;)

p/s: perasan tak dah ade button like kat bawah entry. HA! cangak ape lagi, like la kalau rasa best ;P
♥12 hari lagi nak masuk new environment ;)♥

Comments

fathiahRAIHANA said…
hohoo tdow awal bgos utk kesihatan taw :D

ha da like pom :D
luvly mya said…
haha..betull..tapi jarang je buat ;)

hehe..ni yg i like u nie ;P
Qid said…
kih kih kih.
maluu
aue auw
iema_z said…
kite pun tido awal jugak smlm syg!
Amirah Rashid said…
i kalau xtdo siang, mmg akn tdo awal la mlm tu. eheh :D yeah. i pn da start rndu kwn i yg masuk matriks. isk isk.
fiD said…
lol,, awal kew?

aku kul9 lagi, kul4 takleh tido dah, hehehe...
luvly mya said…
qid: auww22 gedik..haha

iema: yeke?patut xnampak.haha

amirah: i xpun,asal mengadap lapy nie..haih..hilang segala ngantok.

fid: err,,agak awal la tue..haha ;p

Popular Posts