Minggu yang sibuk

Minngu nie memang minggu yang sibuk. Sibuk nak menguruskan segala borang-borang dan kelengkapan nak masuk U. Hesh, just a few days left tuk on9 24/7, nak berblogging, berfacebooking. Cuti dah x lame la.. Kih3..Ngade gila, cuti yang dah dekat 5 bulan tu takmo kira pulak eh? Hehe

2 hari nie sibok gi uruskan borang-borang yang nak kene cop la,kene sahkan la. Pegi pesuruhjaya sumpah, pergi bank untuk bukak akaun. Memula ingat nak settlekan sehari je. Tapi still xsempat. Nak tunggu bukak akaun kat bank pun lama. Banyak masa terbuang kat situ. And at the same time, ramai budak-budak yang same macam I nak bukak buku akaun gak nak masuk U.Hehe ;)
ni dia rupa setem yg nak kene bunuh
Dah sahkan segala macam jenis borang nak kene matikan setem pulak. Hesh, ingat senang nak matikan setem ni? Kene upah RM30 lagi tauu.. Hek3.. Tu pun liat nak mati. Pergi hari first nak bunuh stem nie, kaunter da tutup, hey, nak matikan pun ade masa-masa tertentu tau ;) Pergi hari nie pulak, die tutup sebab rehat. Terpaksa la tunggu agak lama. Kesian abah punya masa rehat g hantar I. Nasib baik dapat settlekan sume harinie jugak.

Sekarang nie tengah fikir nak kemaskan barang-barang pulak. Tu pun, banyak je barang tak beli lagi. Pen sebatang pun dah takde dalam simpanan. Heh, mentang-mentang dah tak bukak buku lame kan. Nak g shopping pun tak sempat lagi.Tinggal 3 hari lagi. Waa.. Ingat nak g shopping plus merelax-relaxkan diri esok.
Mak cik nie pulak sakit.Hehe, tepaksa ah gi lusa. Dalam kalut-kalut sempat ag kau nak melepak eh mya ;p

Perasaan bercampur baur maa.. 3 hari lagi nak menempuhi alam baru. Kih3.. Eksaited ade, malas pun ade. Sekarang nak gi refresh kan otak balik. Dah lama da berkarat. Bila stat je bukak buku mula la nampak huruf ZZZZzzz je banyak. Haha, tepu da ke otak nie. Hesh!

♥Gembira ;)♥

Comments

koru said…
hehe,matikan setem !!!
Mr Rulez said…
elOw..2lar..ms pjg g relax2 sgt..hehe

pasni, bermulalar satu episode baru..;)
iema_z said…
nak ikut nak ikut nak ikut

hehehehe =P
Qid said…
maaf ye nak.
macik saket prot.isk3
luse kite kua ye nak?
luvly mya said…
koru: ye,matikan stem..hehe..nape

mr.rulez: tula,kene siap siaga nie.hehe

iema: jom2 sayang ;p

qid: haha..okey makcik..lusa ye,
Syafrizal said…
Selamat maju jaya sebagai seorang Student IPT hehe.

Popular Posts