Nice blogger ke aku nie?

Ahha,nice blogger ke? Hehe, kalau tak nice pun.. apaadehal? dah ade orang kasik award nie kan ;) Thanks to Cik Puan IenaFazlyna for the award. Really appreciate it okey. Sume bende orang bagi mestilah sume nak appreciate kan.

Ingatkan da dapat award tempek gamba award je.. Rupa-rupanya kene jawab tag jugak eh? Takpe2, nasib baik I tengah rajin nie.. ;)

1. Apa yang bermain dalam fikiran kamu sekarang?
: nak beli barang ape ek..hehe

2. Nama samaran kamu ?
: Mya ;)

3. Berikan tiga orang yang kamu sayang
: isk, ramai la orang yang I sayang. Family saje pun dah lebey dari 3 orang.

4. Panggilan untuk si dia
: Siapa si dia nie?sape?? I mane ade si dia-si dia.. Ehehe

5. Hadiah yang korang impikan dari orang tersayang
: Ouh, too many to be listed out. HAHA!

6. Blog mana korang suka follow?
: Banyak sangat la. Tengokla blog-blog yang I listed out kat sidebar and dekat my bloglist. Semua i suka follow

7. Bagi award ni kat 15 blogger lain dengan penuh penghormatan:
: Err,, dengan suka rela hati nya, I bagi je kat sume follower,and sume yang baca blog nie. ;)..(malas sebenarnya nak list ;p )

oh ye, QID, sila amek.aku tau ko pemalu. nah aku kene bagi jugak!

♥Lalalalala ;)♥

Comments

iema_z said…
mya pemalas!ahahahahahahaahaha!
luvly mya said…
oh yee.. mya memang pemalas sekarang ;p
"blogger paling comey!"

sepatut yea mya dapat award tu *sila nyatakan ayat di atas. ngee^^
fiD said…
memang nice la cik dik, hohoho..

jarang jumpa blog warna ungu... nice...

fiD!
luvly mya said…
mai: haha..comel ke..mane ade..ecewahh..haha

fid:ye ke?haha..keh3..tq2 ;)
Syafrizal said…
memang nice pun hehe

Popular Posts