Selamat tinggal blog :( Sedeh, tapi terpaksa

Selamat tinggal dunia blog. Uhuk2, sedey sangat-sangat nak tinggalkan blog. Tapi apakan daya. Mungkin inilah yang terbaik untukku. Selamat tinggal belog ;(



Wey, sedeh ape sangat. Hehe, paling-paling pun nak tinggal seminggu dua. Sobs+_+. Lame gak la tu kan. Esok da nak daftar masuk U. Pagi-pagi lagi dah nak bertolak. Hesh, so maybe this will be a sticky post tak rasmi buat masa seminggu. Awal-awal nie, abah I tak kasi lagi nak bawak laptop pegi U. Sebab minggu first nie orientasi je kan. It`ll be a hectic week. So, karang tak terjaga pulak. If boley balik hujung minggu tu baru amek laptop.

Jangan rindu-rinduan ye. Perghh mya sila jangan perasan ade orang nak rindu kalau kau tak update. Kih3.. Iema, jaga diri baik-baik ye, Hehe, jangan rindu-rindu kat kita. Qid juga,take care of urself. Isk, mesti windu kau nanti. Yeks. Kih3. Ayun, duk umah diam-diam. Nanti bawak balik kebab kangaroo kat aku noh. Haha, buat wasiat macam xnak on9 je dah nanti. Ceh.

Isk, nak tinggal facebook. Abis la harta-harat tak tercarik. Hotel-hotel nanti penuh la dengan sawang dan lipas. Shopping mall pun kemungkinan takde pelanggan. Ye, I suka main 3 game dia atas. HAHA! Adoi, mya2

Barang-barang baru malam tadi packing. Lame jugak termenung depan almari nak bwak baju ape. Tula nasibnya bila dah esok nak pergi baru nak packing. Serabut! haha. Ade la jugak sedas dua kena bebel ngan mak kan. Tu ah padah tak bersiap awal +_+ Rasa berat je dah nak tinggal umah. Sobs! Adik-adikku selamat tinggal ye. Duk umah baik-baik. Lepas nie pandai-pandai la nak hidang sendiri makan tengah hari and siap-siap nak pergi sekolah sebab kakak takde dah ;)
Selamat tinggal bilik bersepah!
saje tepek muka kat sini ;)

Ape-ape pun, wish me luck kat sana. Doakan kejayaanku dan semoga mencapai cita-cita. Hehe, moga terjaga perangai dan tingkah laku kat sana. Kawan-kawan kalau rasa aku lain macam sila tolong tegur. Kalau rasa aku duk update belog je nanti,mengadap fb je sila tego sebab takut lalai tak belajar. Ececeh :0 Haha. Tak boley blah +_+

Goodluck untuk sume yang akan daftar esok. And for those yang daftar bulan 6 nanti, enjoy la sisa-sisa cuti korang nie. HAHA! All teh best untuk semua.Bye, Salam ;)

♥hope takde bende tinggal ;)♥


Comments

iema_z said…
sayang!papai syg!jage diri!ckp kt roommate nnt roommate-suppose-to-be suh jge mya baik2 utk kite...mmuah! hug n kisses for my darl =P
luvly mya said…
iema; i will syg..ouh..tq2 ;)

aleeya: heh..uitm puncak alam
Syafrizal said…
ala lepas ni ada internet..
blog la balik hehe
bARdbOO said…
waa pegi ke puncak alam yer??? sy blaja kat situ dulu..skrg dh abes..selamat la yer menaiki tangga batu caves itu..huhu...
Anonymous said…
Online movie DVD movie http://shrimamahakali.com/node/1308 DivX movie http://www.the4thseason.com/node/3420 highly-anticipated http://www.the4thseason.com/node/3422 Full-lenght DVD movie http://www.the4thseason.com/node/3424 Hi-Def quality http://www.the4thseason.com/node/3427 for the film have only been given http://www.the4thseason.com/node/3430 The big names from http://www.excellentaccounts.com/en/node/1154 Watch movie Movie Review: http://www.excellentaccounts.com/en/node/1156 The partial list - a precursor to near-full disclosure later this year - http://www.excellentaccounts.com/en/node/1157 as the newly http://www.excellentaccounts.com/en/node/1160 with the Redd president's fiery former http://batparty.transbat.com/node/3129 Online movie DVD movie http://batparty.transbat.com/node/3131 Movie Review: http://batparty.transbat.com/node/3133 Hi-Def iPod quality http://batparty.transbat.com/node/3136 The studio has yet http://batparty.transbat.com/node/3139 Download Movie online DivX Download Movie http://batparty.transbat.com/node/3142 Revie: http://batparty.transbat.com/node/3144 Watch movie Review http://batparty.transbat.com/node/3148 Online movie Revie: http://batparty.transbat.com/node/3151 Full Dvd DivX quality http://batparty.transbat.com/node/3154 Some actor/character http://pattula.com/node/2582 Full Dvd DivX quality http://pattula.com/node/2583 Four-times Academy Award winner http://pattula.com/node/2586 for the film have only been given http://shrimamahakali.com/node/1334 Download Full DVD movie http://shrimamahakali.com/node/1336 DVD movie http://shrimamahakali.com/node/1337 Download Full Movie Review: http://shrimamahakali.com/node/1338

Popular Posts