Terima kasih, Thank you, Toche ;)

Uiks, terima kasih tak terhingga tu. Hehe, Actually, gembira sangat sebab at last dapat gak hadiah yang ditunggu-tunggu sejak sekian lama ;) Kawan mama I janji nak bagi hadiah sempena result SPM aritu.Die nie memang rapat ngan our family. Die tanya nak hadiah ape. Kebetulan pulak time tu memang tengah nak beli handphone. Die kata okey je tapi yang around 500 ke bawah jela kan. Okeyla, orang nak bagi beb. 78 inggit pun aku amek. Hehe

Lama la jugak nak menunggu dapat. Sebab orang nak kasi kan, takkan kita nak tanya-tanya bila nak dapat. Hey, shame-shame la. Ngeh3. Dari bulan 3 la kot I tade handphone. Kalau ikut macam nak pegi beli je dah handphone tapi mengenangkan dah ade orang nak bagi kan. Sabo jela. Lagipun takde handphone sangat tak menjadi masalah besar buat diriku ini. HEHE
Nie la die orang yang kasi hadiah. bukan budak sexy tu okeh ;)
Petang tadi time tengah tengok tv ade orang ketuk pintu. Malas nak gi bukak, biar je abah yang bukakkan. Then, taraa orang yang nak bagi hadiah tu datang dengan hanphone sekali.Rasa wahh macam eksaited gila time tu. Die kata tengoklah dulu, kalau tak suka yang tu nanti boleh gi tukar yang lain. Hehe, kalau tak suka pun takkan nak mintak tukar kan, dah orang bagi.

Bila bukak je dalam plastik tu, terkedu pun ade. Die bagi hanphone yang memang I nak beli sangat2. Bila gi kedai je mesti usha hak tu. Teehee, mai-mai memang dapat yang tu, nak kata ape lagi.Terus angguk-angguk sambil trseyum wehh. Tak terkata dah.. Thank you ye cikgu haziq ;) Nak tau dapat handphone ape??hehe.meh2 tengok nie.
Sony Ericsson w705

Cantik wohh! and function die pun best gila. haha. sila maafkan Mya nie memang nampak eksaited terlebih skit. Sebabnye selalu dapat hp second hand je. Because my parents memang da pesan awal-awal BIG NO for handphone kalau hadiah ape-ape. Benda lain takpe sebab handphone mcm takde guna sangat kan. Janji boley call anta msg oke lah kan. Bende lain takpe lagi. Tapi kali nie okey pulak. HAHA!. Okey da stop jadi jakun +_+

Adik I pulak tetibe majuk ngan I sebab die nak jugak handphone. Bile kata boley amek telepon lama tu die xnak. Die cakap dah calar..aklmjasyhafta! Kau baru 7 tahun la sayang oii.. haha.. adik2.. ade je peel nak buat orang gelak ;) Terima kasih tak terhingga ekk. Terharu and memang appreciate it gila-gila-gila. Dapat tangkap tak betapa appreciatednye hadiah tu ;p
           ♥Danke ;)♥

Comments

iema_z said…
nak jugak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xpe2..dpt duit nnt kite nk kmpul beki iphone trus..huhu =P
pehhhh! best tuuuuu. harap2 ade orang kasi mai mcm tu. tapi, nk iPhone or blackberry ar. xD
luvly mya said…
haha..kalau dapat iphone lagi best kan or blackberry.,tapi orang kasi ape saje amekk..haha

Popular Posts