Biology is fun :)

Yes, Biology is fun! I really meant it :) Learning biology here is much-much fun compared to school before. Why? I can`t explain more about it. With the fun and beautiful lecturer, the serious tutor. Hehehe and of course the best groupmate :)But, Puan Maznah you are still the best teacher :P

Err,,sambung balik entry blog in Malay, rasa macam takde feel pulak write in English, HAHA.. saje testing sebab it`s been a long time dah tak tulis in English. Practise sikit-sikit for MUET! Ceh,ade 2 3 ayat je kat atas tu. Ngee~ Okey2,,jangan lari tajuk.

Nampak tak yang macam experiment biology nie macam fun gila. Sampai nak masuk dalam blog, experiment physics ade nak cerita. Sebab experiment macam booringgg..HAHA! takde nak main dengan chemical equipment so it`s quite boring for me.Jangan cakap ini nak berexperiment ke nak bercamwhore dalam lab. Err..rasa tak best la first lab tak amik gamba kan. Okey jakun!! +_+
Ada nampak gaya doktor takkk..haha :)

Budak laki duk bising kami yang perempuan nie duk bercamwhore sambil berexperiment. Ececeh, rupa-rupanya korang pun nak gak kannn. HAHA! Bila amik gamba pandai pulak masing2 nak poser jugak ea.. Hehe

Ha, tengok..poser jugak kan. HAHA.konon :)

Mari kita susun test tube ye..
Oh ye, drop kan solution berhati-hati tauu
Our experiment result :) Nice

Fun, tapi yang fun nya bila kene buat experiment jela. After buat experiment nie kenelah pulak buat lab report kann..Adeh, tu yang malas sangat.Haip! Mana boley malas-malas nie. Ngaa,,sebabnye report kat U nie more complicated than school. Nama pulak U kan mya..nak senang-senang gi masuk Form 1 jela balik. HAHA!
Tapi memang,kat sekolah dulu semua report menjadi je kan. Janji report tu dihantar sebagai bukti PEKA. Ape-apehal copy je buku rujukan. Discussion semua cikgu bagi je jawapan.10 minit last prep pun sempat lagi buat. Haih,memang loser gila lah nak wat report dulu +_+. Kat sini, semua sendiri. Discussion pun nak dalam bentuk esei je pulak tu. Hee, sampai 2 3 pagi tido sebab wat lab report je. Aish.+_+

Mya, mya.. time changes right? You have to adapt with the new life nie. Its nearly a month dah belajar kat sini. Overall okey and da boley adapt sikit-sikit. Sangat different okey life kat U. Ngee~ Ape-ape pun keep praying for the best :)
♥Happy :)♥

Comments

nas said…
biology??? for me its so difficult...ahahaha...tu lah pasal aku kuar klaz xsampai 3 minggu di klas sains...la nie amek kos akaun...ahaha..uitm ea..sme ar...
Err,,sambung balik entry blog in Malay, rasa macam takde feel pulak write in English, HAHA.

BAHAHAHAHAHAHAHA

btw..i love u too..biology!!
HAHAHA :)
luvly mya said…
nas:everyone has different interest right?haha..

ayem : ayem!!!!kenapa gelak besarr????huu~ :( pelik ke ayat tu..

i love u too,three lah
Biology :)
iemaZAIMAH said…
elelleelle..romantik lak korg!!!!

ahahahahahahaaaaa!

eiii makcik..jakun!hak3
luvly mya said…
ape yg romantik nye iema..aishh..*blush* hahahaha

bukan jakunla sayang.excited :P
luvly mya said…
ape yg romantik nye iema..aishh..*blush* hahahaha

bukan jakunla sayang.excited :P

Popular Posts