entry campur-campur eh. ahaha


Ini tag ke award ke im not sure.. HAHA! Thanx zaimah for the award and the tag. HAHA! Zaimah,apasal jadi skema sangat panggil zaimah nie.haha... i ♥ u sayang ;)>

1
Apa yg bermain difikiran anda sekarang ni??
penatnya wehhh,,,haha

Apakah nama samaran u'all??
amira,najwa,mya ;)

Berikan 3 orang yg u'all sayang
hey, i have too many people that i love. So,takley list out la ;)

Panggilan utk si dia
Siapa dia?haha.. dia la ;p

Hadiah yg korang impikan dari seseorang yg istimewa..
Taktau la nak kata. Takp pernah terpikir lagi nie. Hurm,

Blog mane yg korang suke visit??
Banyak.. tengok kat my bloglist and blogroll tepi nie ye,,,

Kenapa rasa macam da penah je buat tag nie?haha, layankan jela ;p


2
Adakah anda happy sekarang?
boley la nak kata happy.sedih pun ade jugak.haha

Kenapa anda Happy?
Sebab nak happy je.. a few days full with laugh ;)

Apakah benda yang boleh membuatkan anda happy?
HAHA! taktau. takley jawab..fail betul jawab soklan macam nie ;p

Pernahkah anda menerima tag??
too many. ahaha, sampai kadang2 buat tag yang sama ;p

Nyatakan warna yang anda suka.
purple lah,,purple!!haha

Beritahu 5 orang yang anda mahu tag.
  • qid
  • iema
  • ayun
  • mysara newrie
  • dahlah!

Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag.Tulis panjang2 pun takpe
  • budak busuk mana tah nie.
  • baca entry kau macam sedeh-sedeh ja..nah buat tag bagi happy..(eh,ni describe org ke?)
  • nama dia ayuni.err..err.err..
  • budak sebaya yang i selalu jugak baca blog die
  • dahlah is dahlah.means dahlah takde orang dah nak di tag ;)
kan da penah cakap fail nak describe-describe sama ade dari sendiri atau orang lain ;)

Adakah anda happy dengan apa yang ada?
Alhamdulillah so far ;)

3
tindakan anda bila dengar bunyi kilat dan petir?
cepat-cepat off laptop..hahaha

reaksi anda bila ada orang mengutuk anda
ekeleh,kau apehal..dalam hati sedeyy wooo..huhuhu

reaksi anda bila TERjumpa dengan artis favourite
apaadehal?haha

maxis or celcom
gune both,tapi maxis tetap dihati..tapi kat puncak alam maxis tak dapat line sangat,,so macam nak bertukar ke celcom terus je +_+

TIGA bad habit
  • Suka gelak sopan-sopan
  • Rajin belajar
  • sila inverse kan ayat2 di atas ;)
apa yang anda lakukan bila ada orang lain sebuk dengan hal anda
mind your own bisnes boley, takde bisnes gi set up bisnes wokey? ;)

apa reaksi anda bila TERkentut busuk / kuat di khalayak ramai
kalau terkentut busuk,senyap-senyap sudah,,bukan orang tau sape..kalau terkuat, cakap jela,apehal?korang tak pernah kentut??
haha..macam expert punya jawapan pulak..haish!!!

apasal rasa macam jawab tag kali nie macam tak betul je,maaf otak tengah mereng ;)

Comments

cik paro said…
kita pun suka warne purple!!!
masyuk!!
iemaZAIMAH said…
aww!thx jwb tag i...syg uuuuuuuuuuuuuuuu..mmmuahhh!!
Cik Guli said…
kantoi selalu kentut. muahahahaha

Popular Posts