No Internet Connection?? Geramm

Macam mana rasanya bila takde internet connection? HUHU. Macam minum kopi tak ubuh gula tau. Erk, pahit okeyy. Hee~ Sumpah bosan kott takley on9. Disaat-saat nak merelease tension saat tu pulak internet takley gune *sigh

Kat puncak alam nie, fb memang diblock time office hour. Actually before nie okeyy je, boley je tetibe start baru-baru nie da tak boleh guna. Sebabnye nak selaraskan dengan semua UiTM block FB during office hour. Okayy, sebab tak nak bagi student on9 time kelas kan3.. Yelah tue. HAHA! Tapi it is okey with me,balik petang-petang tu on9 lah kan.

Tapiiii... ha punya panjang tapi, bila beberapa hari nie internet kat rumah nie tak boley guna langsung. Ingatkan rumah I je yang tak boley, rupa-rupanya satu blok nie internet ade problem. Tetibe rasa macam hey da terputus connection dengan semua orang. Padahal hanphone ade je kan. HAHA.. Tapi kat handphone mana boley baca status orang tengah buat ape kan. Ekeke, stalker gila mya ;)
Muka tensen tak dapat on9+_+ Nampak tensen tak?nampak tak?hahaaha

Bukan ape, bila dah tensen-tensen study, penat-penat balik kelas nak gak usha-usha facebook,blog sume kan. Hee~ Alasan! Bak kata housemate,saje je kot internet connection nie nak bagi kita pulun study. Yeelah sangat :) And the worst things is, I tak sempat pun nak buat assignment physics and bio yang dalam web tu. Sekarang maju dah, assignment pun trough on9 je +_+ . Nasib baik ramai jugak yang tak buat taw. Payah jugak nie bila takde internet.

Alhamdulillah, start petang semalam after balik class internet dah boley guna. Seronok yaww.. Kih3..Baru lah rasa macam dah terdedah sikit dengan dunia luar. Naa..ayat tak menahan je kan. Pelik betul duduk kat punchak nie,line tepon pun payah sangatt nak dapat. Sabo jelah I :|

Tetibe terlintas kat fikiran pasal nie, tapi memang macam lari gila lah dari tajuk entry, sebenarnya camne boley dapat buffered earning nie eh. Dulu,bila aku update entry banyak-banyak kali or at least sekali sehari takde pulak nak kasik. Nie, bila update seminggu tak sekali banyak pulak dapat ea. Tak faham betul.Sape-sape boley terangkan? Ape-ape pun Alhamdulilah la. Nuffnang bagilah banyak lagi yee :)Biarpun tak banyak pun dapat.haha

tak2 aku conteng earning bukan sebab banyak tapi sebab sikit sangat.malu.haha

♥dah2, dapat on9 nie banyak pulak dah nak dibebelkan nya. Haish!♥

Comments

Sharinginfoz said…
tension kan kalau connection slow aja. pasal earnings, tak perlu malu
cik paro said…
skrg dah bo;eh on9 kan??
mesti happy gile kan..
jgn gile sudah..
hehhhee..
.Ajima-jimut. said…
hohoi mia,aku on9 pun gila bohsan.ni kan tak on9?hahaha.

btw,earning Nuffnang tu aku tak penag taw pe dia.then aku buang je.kah3 ;P
Nak Hahaq Mai said…
Kabel bawah tanah kena makan tikus kot..
ayin~weeweet said…
muka stress ke tu?mcm muka bahagia jer :)
luvly mya said…
sharinginfoz: yup..sangat tensen...haha..malu2 :)

cik paro: sikit je lagi nak gile nie :)

iema; tau xpr.awat pi buang

NHM: agak2 nye lah kot

ayin: yeke..tak nmpak tensen keee..haha

Popular Posts