Selamat tinggal kawan :)

Post nie dah lama gile kot nak update tapi x berkesempatan sangat dan due to few problems. Ni kalau nasi simpan lama-lama macam nie dah basi dah nie. Tapi nie cerita,,haha lambat mane pun ade ku kesah basi tak basi? Hak3

Hari Sabtu haritu pergi hantar my friend kat KLIA sebab die dah nak fly to Vanderbilt, US for engineering under JPA. Because of die orang first among batch kitorang yang akan fly so, memang semangat ye nak pergi hantar die :) Sanggup balik umah hujung minggu untuk gi KLIA sebab dekat sikit ngan umah kan.. Ceh,alasan balik rumah tu :P

Aishah and her family :)

Adalah dalam 7 orang yang confirm nak pergi, yang lain sume tak dapat nak berkongsi semangat gi hantar die kat airport. Masuk-masuk je airport memang ramaii sangat orang kat situ. HAHA, nama pun KLIA kan, tapi memang ramai yang hantar kawan-kawan diorang yang nak fly nie. Meriah gila lah KLIA tue. Ade yang siap buat banner untuk budak sekolah die lagi, HAHA! Semangat!!! :) Rasa seronok sangat bila tengok ramai-ramai hantar kawan-kawan. Even bukan kita yang nak fly pun kita rasa best sama. Hee :P

Sedih bila nak berpisah dengan die, bergenang la jugak air mata. Tapi macam tak jadi nak nangis sebab die pun heartless. HEHE, x macho okey nangis, kita pulak yang emo lebey kan. Apa-apa pun, Aishah, jaga diri kat sana. Banyak dugaan dan cabaran lagi-lagi kat tempat orang tue. Budaya semua tak sama ngan kita. Tapi InsyaAllah aku tau, kau boley jaga diri kau baik-baik kan :)
Ini kami yang perasan nak fly :P

Sorang dah pergi, lepas nie sape pulak la kan. Rasa cam sedey je bila sorang-sorang kawan baik nak tinggalkan bumi Malaysia nie. Huu~ Qid, kita fighting di Malaysia ek! :) First time jugak belajar naik bas dari KLIA balik umah, nsib baik ramai-ramai. Kalau sorang-sorang ketaq jugak! HAHA! ;)


Sepatutnya tajuk entry nie selamat pergi kawan kot, sebab kami hantar die pergi, kami yang tinggal. HAHA ! :)

Comments

cik paro said…
semoga selmat sampai ye..
Qid said…
yeah,fighting !
kekekeke :D

Popular Posts