Its over :)

Finally, the test is over :) Weehoo, feeling very happy huh sebab dah abis test. Lagak macam da habis final test. Sedangkann..baru habis test 1 la. First test baru. Its still a long way to go my dear. But, okay kot nak bagi relaxkan diri. Hee~

Test physic hari nie macam okay-okay je. Undescribeable. Haha, tak boley blah gila kan? Tak tau nak cakap camne. Macam biasa ade yang boley buat,ade yang tak boley and yang tak boley tu tak sure betol ke x. Ahahaha, normal thingy :) Btw, syiok sebab minggu demam da start cuti mid sem. Weehoo,,, Ima,qid insyaAllah ade ksempatan aku lawat korang di Uniten kay :)

After-after abis kelas tadi ade je yang terus tunggu kat bus stand nak gi kuar. Konon nak celebrate abis test la konon. See, betul2 macam da abis final test. Haha, I pun nyaris-nyaris. Nyaris-nyaris oke nak kuar gi tengok wayang la bla3. Sedangkan time tu da pukul 5 petang and nasib baik teringat yang dalam purse duit tingaal RM12 JE!! Terus cepat-cepat sedar diri pegi lepak kat kafe rafflesia je.
Banyak kott makan. Bloated gila

Kalau orang lain celebrate habis test 1(tak boley blah kan) dengan cara gi SACC,PKNS,JJ,McD, Tengok wayang ke. Pftt.. I pun ade my own way to celebrate it. Makan ramai-ramai. Haha,, Makan sambil lepak-lepak kat kafe pun okay jugakk :) (cara celebrate orang takde duit. HAHA)Tapi..even tak kuar mana-mana pun dapat jugak secret recipe housemate tersayang belanja. Auww,,thanx korang,. Sweet ah :)

Eventough rasa macam happy gila dah habis test, but the other way around, i felt like unhappy,and feel like frust dengan diri sendiri. It is because, first test nie macam not as expected la. Rasa macam hesh, teruknye.Serious! After dah lalui test nie rasa macam selama nie x cukup serius lagi. Even dah duduk sini almost 2 month rasa macam main-main je belaja. Nope! xmain-main, tapi bila macam tak boley jawab test rasa terokk sangat :(
tengok mata lebam tak cukup tido +_+

Macam banyak macam kan ayat kat atas tu. HAHA. Test nie buat I terfikir. If u really want achieve your dream, u MUST work harder. Yup, harder than before and smarter than before. Really! Mesti speed up. 7 minggu lagi nak final exam, and 7 minggu tu not a long time. Pejam celik, pejam celik da 7 minggu. This is the last barrier.Chaiyok-chaiyok mya. Kene compete dengan thousand of student asasi ni! Its a must okay ;)

Comments

iemaZAIMAH said…
makan!makan!makan!mok2 la u nnt yunk! :D
xazryx said…
cuak gak ni nk tggu mid term mggu dpn .huhu .

Popular Posts