Nak tengok Twillight Eclipse!!!

Dah-dah. Baca tajuk entry tu pun da tau okey. Heyy, tak sabar lah I nak tengok Twillight Saga: Eclipse nie!! Hari nie dah kuar kat pawagam kan!! :) Naaaa, Niat di hati konon-konon nak tengok hujung minggu nie. Eksaited melampau-lampau dah nie. Tapi....

Mya, mya hujung minggu nie kau ade test lah! Pfttt. Baru nak berangan dapat tengok Edward Cullen and Jacob Black :) HAHA, nak tengok cerita ke pelakon sebenarnya nie. Hurm...
Takpe mya, focus test dulu, after test nanti dah nak cuti mid sem,pegi lah tengok. Hehe, Aisyah, valid lagi tak offer nak tengok twillight tu? HAHA.

Sinopsis twilight eclipse :
Bella once again finds herself surrounded by danger as Seattle is ravaged by a string of mysterious killings and a malicious vampire continues her quest for revenge. In the midst of it all, she is forced to choose between her love for Edward and her friendship with Jacob — knowing that her decision has the potential to ignite the ageless struggle between vampire and werewolf. With her graduation quickly approaching, Bella is confronted with the most important decision of her life.

OMG. Handsome gila mamat dua orang nie. HAHA.Cepatlah abis test, cepatla cuti mid sem. :)

♥Ye, aku tau, makin hari blog aku makin membosankan kan?*sigh*♥

Comments

Popular Posts