Books is my new best friends :)

Hello, lama nye lah dah tak update blog nie kann. Adoi. Well 11 hari lagi ade test. Erk, its really freaking me out. Ade banyak sangat rasanya yang macam tak boley nak catch up lagi. Especially topic-topic yang tinggal time sakit haritu. Ya Allah, bantulah aku :)

Sekarang ni betul-betul nak jadikan buku-buku tu sume sebagai my new best friends.Haish. Sempat lagi kot nak study sementara dah nak test nie. Tak lama lepas test tu pulak dah nak raya. Raya? Seronok memang seronok nak raya but i wish yang raya lambat lagi.Sebabnya lepas raya tu ade final exam pulak. Oh!

Semoga semester nie tak jadi semester yang mengsia-siakan. Ehehe, ade ke ayat macam nie :) Well,struggle lah selagi ade masa.

p/s: konon takut exam tapi sempat lagi update blog?HAHA.xpe 5 minit je :P

Comments

Linglung said…
mmg blogger yg true la ni, sempat curik masa update blog..haha

good luck derr :)
ros said…
salam ziarah..jemputlah singgah ya..tq

Popular Posts