Pressure.

Hari nie dah start test for physic. And today, first paper is physic! Yeah, physic yang subjek `fevret` tu. Kan dah penah cakap physic tak penah ade good relation ngan aku kann. Huhuhu

First day test da buat jiwa kelam kabut. Test start pukul 12.30. pukul 12 baru nak start pegi turun bawah. Before tu penyelaras da cakap yang tempat test macam biasa. Tempat yang sama macam Test 1 haritu. Pergi-pergi bila sampai tengok tempat tu kosong je. OMG, Dah kalut da time tu. Sesat dah ke nie. Mana sume orang pergi. Rupa-rupanya tempat test da tukar kat lecture hall. Time tu da 12.20. Kalut lah weii.

Nasib baik bila sampai kat lecture hall semua orang tak masuk ag.Relief la jugak. Bayangkan camne jawab exam dalam lecture hall. Duduk sebelah-sebelah kot. Memang rapat sangat,nak tiru pun boley. Nak bincang macam kedai kopi pun boley nak bayangkan macam mana rapatnye duduk.HAHA. Tapi boleh kee ;( Memang tak lah kan nak tiru semua kan ;p

And the physic question is like df25wer25fwtqsf5. Sedeh sangat bila rasa tak ley jawab soklan physic. Rasa pressure sangat. Sedih pun ade! Kenapa mesti paper physic nie first paper. It makes me a bit down :( Kalau last paper at least boley macam ignore sebab dah nak cuti raya. Tapi nie first paper. Rasa macam nak nangis tapi xley kuar air mata.

Dah lah lepas-lepas test tu terus ade lecture physic. Yang make it worse, lecturer terus bincang soalan physic tadi. What the fish!!! ;( Makin pressure lah aku weyy ;( Sebab time tu terus rasa macam wehh, banyaknye yang salah.

Tetibe rasa nak rebus buku giancoli tu pastu minum sampai kembung untuk final nanti. Boleh ke macam tu. Hhahaha.

Comments

hana devushka said…
pastikan anda masukkan perencah maggi cukup rasa dalam 2..baru sedap sket..xde la rase kertas je..hehe~

Popular Posts