Reunion and berbuka with zealous gen :D

Semalam i`m having a lot of fun with rakan-rakan yang da agak lama tak jumpa. Hehe. Thank to uje yang organise event berbuka puasa nie.Kalau tak bila pulak la dapat jumpa masing-masing kan. Yelah, duduk puncak segala puncak nie memang terpisah jauh sikit dari orang ramai dan kesibukan kota.Eceh.HAHA

Majlis tu kat times square and it takes me almost 2 and half hours tuk sampai sana. See, kan da cakap puncak nie memang ulu sikit ;D Sampai sana pun dekat-dekat pukul 4. Tak sempat nak shopping-shopping bagai. The worst thing hapen is sampai-sampai je ts batteri fon I empty. Semuanya sebab da cas before gerak tapi tak pasang suis. Geram tak, geram x? Grrr.

Makanya terus la I bergayut kat plag untuk cas fon. Nasib baik bawak charger. Yelahh susah pulak nanti nak contact kawan-kawan yang da ade kat sana if fon tade bateri kann. Hehe. Dekat setengah jam jugakla bergayut kat plag tu. Isk, membazir masa tau!!

Kitorang makan kat restoran biasa je kat belakang times square tu. Yelah,for the first time nie,wat kecil-kecilan jela dulu.Lain tahun boley buat tempat yang cambest sikit kan. Mane tau hotel pulak ke kan. Yee..hebat la tu sangat.Hak3


Uje,ale,gapo,irfan,taiko,kodok,kre,due,asri,shakil,zaki,oa,nazir,shahir,stylo,izzat,razan,jeeha,qid,mya,laily,sally,ija,syafa,ieka,khalida,lily,alia,yanie,ayun,ailis,diyana,ainee ;D

happy dapat jumpa korang sume


Btw,happy sangat dapt jumpa dak-dak zealous.Even tak dapat jumpa sume,yela masing-masing da arah tujuan yang berlainan kan.34 orang yang datang tu pun a kira ramai sangat. Even penat sangat tapi kenangan nie xdapat dilupakan. HAHA.

Comments

iemaZAIMAH said…
sy nmpk qid sy nmpk qid!
luvly mya said…
haha,mestilah nampak qid ;D
Syafrizal said…
bestnya dapat buka ngan kengkawan hehe
semoga dapat jumpa lagi di hari raya
Qid said…
hehehehhehe
sy tak im !
sy tk nmpak im !

Popular Posts