Switch off mood test, switch on mood raya

Amboi, tajuk entry nak panjang sangat.HAHA. Actually nak post pasal nie hari jumaat lepas, baru masuk ngan tajuk. Tapi dah lambat pun still nak post pasal nie. Apeadahal kan..blog aku. Opsss.. Hehe. Baru hari nie bukak laptop sejak cuti haritu. Biaslah busy sikit. Busy ape jangan ditanya. Study? Lagilah.. tak punn

Hari jumaat lepas is my last day for test 2. Secara tak langsung jugak kelas yang terakhir buat smester 1 sebagai pelajar asasi. Bila fikir-fikir, kira-kira and tenung-tenung balik. Heyy,, congak-congak dalam 3 bulan je wey 1 semester tu. Sekejap sangat pulak rasanya. Pastu dah nak final exam pulokk. Hesh~ Tu yang melemahkan pemikiran.Kalau fikir cuti je kan best.

Overall test 2 kali nie rasa macam lebih tersangat lah susah compared ngan test 1. Kalau final macam mana lah pulak kann.* sigh. Study sampai lewat malam bersengkang mata. Heh, never been doing like this before. Tapi bila dah duduk dalam dewan exam tu, dapat kertas.kenapa tak boleh jawab nie!!! Dahlahh,, tah-tah ko je ingat macam kau da study macam nak mati but it still not enough.

Seperti biasa paper physic yang paling buat otak rasa macam nak pecah (hiperbola je). Tapi Alhamdulillah jugak laa, yang results nye macam okey2 saja. Rasa macam tak percaya sebab paper tu tak fail. Celah mana dapat markah tu pun aku tak tau. Miracle di bulan Ramadhan kott. Alhamdulillah ;) Paper lain taktau lah macam mana. Harap-harapnye dapat miracle lah jugak.

Paper last paper math. Eventough paper tu lagi macam ape nye susah. Dah macam malas nak pikir sebabnye dah cuti weyyy. Mood raya dah turned on. Ade nak kisah lagi. Kui3. Masing-masing pun dah start bersalam-salaman dan bertukar-tukar ucapan hari raya.

Bila mood cuti dah on sepatutnya mood study untuk final pun harus la on kan. Sebabnye final straight after naik cuti raya, Ehh..suka tau menduga kesabaran dan ketekunanku. Adehh

p/s : sepatutnya online sebab nak wat keja,,terupdate lak..kui3 ;p

Comments

Popular Posts