Wish me luck ;)

Yeah, i am going back to the campus today. Oh no, rasa sungguh amat termalas ye. (apa punya ayat daa). Setelah dua minggu cuti berhari raya yang penuh dengan suka ria dan kegembiraan. Sedangkan tak sedar yang balik-balik nie terus nak ade final exam dah. Oh!

Kejap lagi dah nak balik ke puncak alam. So,this will be my last entry for now and wait until another two weeks adalah entry baru.Pfftt, cakap macam ade sangat orang yang tertunggu-tunggu kau update kan mya, Kih3. Ingat nak buat entru pasal aisyah fly pergi jordan sabtu baru nie tapi xde gambar pulak. So,entry tersebut bakal ditangguhkan sehingga ada gambar. 

By the way, selasa nie bermula lah final examku yang dimulakan dengan paper physic subjek `kesukaan`. Diikuti dengan chemistry, mathematics and lastyly bio on 29 september. Sungguh tak sabar ye nak habiskan paper tu cepat-cepat.Walaupun ilmu dalam kepala otak tak cukup untuk dijadikan senjata tulis jawapan dengan yakin bila jawab exam nanti, Tapi sebab lepas habis paper terus start cuti semester. Tu yang tak sabor-sabor nak habiskan exam. Yeah!
Oh final exam +_+
Apa-apa pun doakanlah yang terbaik untukku. Ecewah, wish me luck okey. Moga-moga dapat jawab dengan tenang, dapat jawab semua soalan walau taktau betul ke x. And lastly mestilah nak target dapat good result. At least dapat A- for every subject okeylah kan. Dapat 3.5>> pun okeylah kan. HAHA, takut nak target tinggi-tinggi sangat takut tak tercapai.

Mintak maaf kalau ade buat salah silap,tersinggung hati,terkutuk belakang-belakang ke,depan-depan ke. Silalah maafkan segala kekhilafan ye. Bila nak exam memang kene mintak maaf kan kan.. Bukan ape,takut karang orang yang kita buat salah tu doakan biar kita tak boleh jawab exam macam mana.Hehe 
For a while only ;)

sumber : here
Facebook pun telah dideactivate. Bukan ape, rasa-rasa macam facebook tu the biggest distraction untuk study.Kui3. After 2 weeks akan diactivatekan balik la. Takpe,tau takde sapa yang bakal rindu pun. Sobs.

Okaylah,nak kemas barang balik puncak alam dah. Wish me All the best ;)

Comments

iemaZAIMAH said…
hai sygggggggggggggggggg

googluckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk


blaja elok2

pkwe tolak ke tepi

ehem2..semoga berbahagia.kihkihkih
luvly mya said…
tq sygg..hehe :p

mana ada pakwe la untk dtolak.kui3

smga bbhgia?haha.insyaAllah..hik3(gelak gdik2) :D
Annyss said…
mya..
nangis aku bc entry ni :"(
luvly mya said…
Apasal kau ngis plak wey,.

Popular Posts