25 Random facts about me :)

Once you have been tagged, you are supposed to write a note, with 25 random things, fact, habits, or goal about you. at the end, choose 25 people to be tagged. you have to tag the person who tagged you. if i tag you, its because i want to know more about you. your cooperation is highly appreciated.

Thanks to Rozana Razali for the tag :)
25 random things, fact, habits, or goal about me !

Rasa dah macam penah buat tag yang similar dengan nie before.But, nevermind la, i do it again. Hehe. Harap-harap tak sama la dengan yang before nie. Nak usha entry lama yang jawab macam budak-budak sikit tengok sini. Ceh, kau ingat entry nie tak macam budak-budak ke. Hua hua hua


  1.  Seorang yang rendah, atau bahasa separuh kasarnya tak cukup tinggi. Wuwuwuw, takpe-takpe. Nampak comel gitu *muntah*
  2. Suka sangat makan. Lagi-lagi kalau makanan kat umah yang mama masak. No wonder lah perubahan ketara dapat dilihat jika cuti dan duduk di rumah. +_+
  3. I ♥ photoghraphy. Tak berapa suka nak mengambil gambar tapi suka diambil gambar. Wah-wah. HAHA.Ambil gambar sendiri tu suka jugaklah. Bajet photogenik macam nie lah. Hehe
  4. I ♥  Reading. Lebih-lebih lagi buku cerita la. Buku belajar tu. Errr, faham-faham jela. Hehe. Lagi-lagi novel-novel Hlovate ♥♥♥
  5. I ♥ Musics. Bukan minat yang rock hardcore tu. Tak minat jugak lagu jiwang sangat yang sampai tahap tangkap leleh tu. Tak boleh nak masuk telinga nie dengar. Haha.I love Maher Zain. Ecewahh. *tak habis-habis*
  6. Tak berapa nak suka colour pink,tapi macam banyak barang pink. Kenapa?Aku pun pelik. Terpengaruh kot dengan auta pink=perempuan.??
  7. Minat colour purple sebab bagi aku purple tu menenangkan. Tapi, bila baca info-info berkaitan ungu ni melambangkan kemurungan? Hey,apa ada pade colour kan.
  8. Tak suka perokok. Tak suka berada dalam keadaan di mana harus terbau asap-asap rokok. Nehi-nehi. Mereka nie bukan sahaja nak bunuh diri sendiri tapi nak bunuh orang sekeliling jugak. Urghhh, I don`t like smoking guys. Buat aku semput je. HAHA
  9. Tak boleh kene habuk sangat. Nanti mata jadi merah gila-gila, gatal gila-gila pastu semput. Wakakaka  
  10. Dulu, tak pernah minat tengok cerita korea. Tapi sekarang, dah terminat nak tengok sebab nak mengisi masa lapang. Erm, not bad la jugak. Hehe, cuma belum sampai tahap addicted lagi tau .
  11. Tak minat dengar lagu yang tak boleh nak faham makna. Contohnya macam band-band korea. Suju? Big Bang? Err, x minat langsung. Kenapa ramai yang minat ehh. Jambu sangat tu. Hahaha
  12. Suka usha perempuan cantik. Lagi-lagi yang kalau pakai selendang comel-comel pastu make-up pulak ala-ala jepun/korea. Auwww, geram tengok. Eh eh sounds like lesbian tak?HAHA. Normal la tu suka tengok ciptaan Allah yang cantik kan. *wink-wink*
  13. Pemalu weh, pemalu. Hak3. Dengan orang yang tak kenal/baru nak kenal memang pemalu sangat. Nak start sembang pun payah. Tapi kalau dah kenal tu, heh,malas la nak cerita :P
  14. Pernah rajin menulis diari, tapi sekarang tidak lagi. Hehe
  15. I love blogging. Did I have to mention that? Hehe
  16. Teringin nak pandai cakap bahasa mandarin dengan france. Rasa macam cool weh. Tapi kat sekolah dulu amik arab as bahasa asing. Takpe-takpe, bahasa syurga tu :D
  17. Tak berapa suka bende yang manis sangat. Tak boleh nak masuk tekak. Contohnya : susu strawberry dutch lady tu.
  18. Tak berapa nak makan kuih-kuih tradisional macam kuih lapis ke, keria ke,telinga keling ke. HAHA, Karipap dengan donat makan pulak
  19. Tak suka makan telur kuning kalau telur tu direbus. Tapi kalau digoreng makan je telur kuning tu.Pelik kan
  20. Bukan lemah lembut. Bukan jugak jenis kasar tak beringat.Yang sedang-sedang saja. Hehe
  21. Suka travel. Bukan type yang jenis duk umah je.Tak berapa nak suka.Kalau boleh hari-hari nak keluar. Dapat gi kedai depan rumah pun jadilah buat hilang bosan. Hehe
  22. Dah lama gila tak pakai pencuci muka. Sebab tu muka macam tak berapa nak okay sikit. HAHA. Sebab rasa bila pakai pencuci muka muka jadi lagi teruk. Tak jumpa yang sesuai lagi kott.Satu lagi sebab tak disiplin
  23. Kalau dah suka sesuatu macam susah nak tinggal. Contoh: kalau suka baju tu rasa macam bila keluar asyik nak pakai baju tu je. Lebih kurang camtulah. HAHA. Benda-benda lain pun sama. Bukan baju je.
  24. I`m the eldest in my sibling. Tapi nampaknya bakal jadi yang smallest very soon. Adik-adikku punya tumbesaran macam begitu pesat dan maju. Kenapa weh? Kenapa?*tak puas hati*
  25. Tak berapa suka nak pakai blouse. Euww, tak girlish nye aku nie kan. Haha, rasa bila pakai blouse tu macam tak kene je. Lack of confidence. Suka beli sebab nampak dress macam lawa nya,kalau aku pakai nie mesti comel*perasan*. Tapi bila dah beli end up tergantung je dalam almari tak terpakai. Pastu kene marah dengan mama sebab membazir je beli tak pakai. HAHA
Ha, akhirnya siap pun 25 point. Amboi, penat nak pikir pasal diri sendiri. Cuba kalau komen pasal orang lain. HAHA. Cepat je dah lebih 25 kot. Hua3. Bacalah apa yang aku merepek pasal diri aku tu. Itu apa yang aku rasa. Taktau la kalau orang lain nampak aku macam lain kan. Hehe. Dahlah dah cukup 25 pastu terdelete semua. Aaaa, tensen je laa

Dah lepas jawab tag kene tag orang pulak eh. Aiyayaya. tak tau nak tag sape. Ni pun payah jugak. Mana yang rasa nak tau gila pasal orang tu takut die pulak yang takde masa nak jawab tag kan. HAHA. Dahla 25 orang, tak boleh ramai lagi kaa.
  1. http://mirahanastory.blogspot.com/
  2. http://beautifoolcrap.blogspot.com/
  3. http://mamawuby.blogspot.com/
  4. http://sherahxoxo.blogspot.com/
  5. http://ohninie.blogspot.com/
  6. http://sangkenit.blogspot.com/
  7. http://lyanahisham.blogspot.com/
  8. http://amalinasahaja.blogspot.com/
  9. http://pelangihidupaku.blogspot.com/
  10. http://magnoliapert.blogspot.com/
  11. http://zyracactus.blogspot.com/
  12. http://frizzwhizzy.blogspot.com/
  13. http://e-naf.blogspot.com/
  14. http://gadisgulakapas.blogspot.com/
  15. http://honeyamour02.blogspot.com/
  16. http://sukasukimiera.blogspot.com/
  17. http://akaltunjang.blogspot.com/
  18. http://chelsealoverforever.blogspot.com/
18 dahlah, nak tambah nanti tambah lagi. tak larat dah nak carik. hua3. Kalau ade followers nak buat pun silalah ye. After dah buat leave link kat comment. Nak baca! Nak baca. Hehe, tapi tiada paksaan pun :)

Comments

Mira Hana said…
thanx for the tag honey!
Aiza Aidid said…
thanx tag.. i did the tagged. dah siap dah..haha =)
Rozana Razali said…
thanks dear sebab buat.. =)
Ninie said…
aku dah wat sblm ni
pengsan nak pk 25 perkara tntg diri sndr -.-
luvly mya said…
rozana : welcome2 :)

ninie : aku tau. saje je aku tulis link kau. tak tau nak pikir sape dah.hua3
honey amour said…
thx tag me dear..i dah buat dah ni :)
Amirah Rashid said…
youu, thanks tag i eh. ni otw nk buat ni. ehehe ;D
luvly mya said…
honey amour : oh ye ke. okay2 :)
luvly mya said…
amirah : okay babe. tajuk entry u tak boleh blah. HAHA
Hunny said…
salam kenal dan BW. I follow..:)

Popular Posts