Award from OhNinie!

Firstly, thanks la to OhNinie for the award and tag. Agak lama jugak nie tak dapat any award and tag. Hehe, sampai dah lupa camne nak ajwab tag. Hihi. Bohong je tau! By the way award nie untuk blog yang comel. Err, tengok macam blog nie tak berapa nak comel. Tapi sebab kecomelan tuan blog yang kau  bagi award nie kan ninie? HAHA. Perasan sudeh


Apa nama gelaran yang kawan-kawan pernah panggil kat korang yang korang rasa lawak dan lucu?
So far macam takde banyak sangat nama gelaran. Waktu sekolah rendah dulu kawan-kawan panggil mira. Then bila masuk sekolah menengah, ramai sangat dah yang nama amira,mira,najwa pun ade so senior create la nama baru untuk aku which is Mya yang comel. Hehe. Yang comel tu aku je tambah-tambah sendiri. Sampai sekarang lekatlah nama Mya tu.Kalau orang panggil Mira pun rasa macam lain sikit.Ade je nama panggilan yang dorang ni saje panggil ejek-ejek. Tapi malu nak tulis.Hik3

Korang selalu lawat blog siapa?
Selalunya kalau sign in blogspot nie. First things akan baca blog-blog yang I follow. Kadang-kadang memang jarang sangat tinggal jejak. But, i do read your blog. Lepas habis baca blog-blog tu. Akan pergi pulak kat blog-blog yang ade kat bloglist kat sidebar blog nie. Then baca pulak mana-mana blog yang baru update kat My Bloglist tue :)

Apa yang korang rasa Ninie patut improve untuk blog dia?
Kau tak payah nak buat pape dah blog kau nie. Dah okay je tu. Just nice :) Tolong aku edit blog aku pulak eh. Hehe, kau kan rajin sikit bab-bab edit blog nie ;p

Dalam seminggu, berapa kali korang buka blog Ninie?
Everytime ada entry yang Ninie nie baru buat. Aku bukak la blog die. Baca ape yang die merepek-repek kat blog tu kan. hehe

Sila pass reward ni pada sesiapa yang korang rasa blog dia comel.
Hik3. Semua blog comel-comel. So, sape yang nak boleh amik. Segan nak bagi sendiri. Wakakakaka. Baik punya cover sedangkan malas kan kau mya. Aishh 

Kalau sape -sape yang nak buat tag and award nie just tukar je nama Ninie tu kepada Mya yang comel. Eh, I mean Mya :) ehehehe. Rasa macam nak edit blog nie. Blog dah gemok. Lambat je dia nak loading kan?

Comments

Ninie said…
malu plak aku sbb ko gune name ninie
hua3..oh my..
aku tak biase =^.^=
luvly mya said…
aku pun malu sebab rasa macam eh, ninie nie macam bukan kawan yang dah lama. hik3
luvly mya said…
aku pun malu sebab rasa macam eh, ninie nie macam bukan kawan yang dah lama. hik3

Popular Posts