Day 1 : Recent pictures with your bf/gf.

Ahaa, challenge nie takdelah susah sangat nak dilaksanakan pun. Eceh, ye2 sangat berchallenge kan. I have  a lots of picture fith my girlfriends. Tu sebabnya I nie suka bercamwhore. But, pictures with boyfriend tu payah jugak la nak buat because i don`t have any. Takpe, boleh choose kan. HAHAHAA.

This is my recent picture with my girlfriend. Hehe
At this time, kitorang baru je habis bengkel MUET. What a tired day sebab bengkel tu dari pagi sampai petang. And, i just tidur je sepanjang bengkel Muet tu. Haha, but i still got the important things that i should know la. Yela, a day before tu kan dah berjalan sakan shopping and having delicious food. Look out for this entry.

Well, i <3 my girlfriends a lot. Don`t you? ;)

Comments

amek gmbar dgn sya!!! :)
luvly mya said…
mcm mane nak amek gmbar ngan awk kalau jumpa pun xpernah :) hehe
Azuan said…
suka tido time hujan~ hoho
iemaZAIMAH said…
ayem cuba menggoda!
luvly mya said…
sdah tergoda.haha.. Jkjk
yup..tergoda..ahahaha...8)

Popular Posts