Day 10 :what is your 2010 aim? did you achieve it

Aim? Ape sebenarnya aim nie? Lebih kurang macam azam tahun baru la eh. Haha, dulu-dulu rasanya macam memang setiap kali nak masuk tahun baru je mesti tulis dalam diari pastu sorok diari dalam almari.Haaa

Azam tahun baru

  1. Belajar bersungguh-sungguh
  2. Jadi anak yang baik.
Haha, paling-paling ni la basic yang memang wajib ade dalam azam setiap tahun. Tapi selalunya, memang azam-azam nie jarang yang dapat dikotakan. Ye, memang jarang sekali. Sebab bila awal-awal tahun memang dalam kepala otak set aku ada azam yang perlu dilaksanakan. Bila sampai tengah tahun dah ingat-ingat lupa. Tapi bila sampai akhir tahun, azam tu ape? Nama boypren ek? HAHAHA. Yeah! That`s me +_+

Disebabkan tula, aku takde tetapkan macam-macam sangat aim untuk tahun 2010 nie. Ada tu still ada and biarlah aku simpan sendiri-sendiri. Dah nama pun tulis dalam diari sorok dalam almari kan. Mana boleh gitau korang. HAHA

Comments

Syafrizal said…
Teruskan usaha anda untuk capai target hehe...
saya pun tengah usaha sekarang ini..
luvly mya said…
mari-mari. InsyaAllah. Hehe :)

Popular Posts