Day 11 | What movie are you planning to watch? with whom?

Dah lama tak tengok movie. Bila rasanya ek last-last tengok movie. Itupun dah tak ingat. Rasa-rasanya macam karate kid. Naaa, macam lama giler dah kan. HAHA. Tugasan sebagai pelajar yang mengahalang dari tengok wayang selalu-selalu sangat nie. Eceh, nak kata macam pelajar berdedikasi sangat :P
Teringin nak tengok wayang kulit. Hik3
For now on, takde lagi plan pape nak tengok any movie. Dulu time Magika ada kat wayang lagi teringin jugak nak pergi tengok with my siblings. Tapi, makin lama dah xsempat, Magika pun dah takde kat wayang tak. Nak pergi tengok wayang sekarang ni pulak macam takde cerita yang menarik minat je.

Hurm, sangkenit, qid nanti kalau ade wayang best kita pergi tengok yuk. Hehe

Comments

luvly mya said…
uiks. jom2. alamanda ehh. HAHAHAHA 8) 8)
Ninie said…
jgn tgk buried!!!
cume ade 1 pelakon dan scene dlm keranda je!!
SangKenit said…
jom!bwk adam skali.nk lwn jari.haha. ;)
ahh kau hidup!! said…
nak tgk wayang kulit dtg la qlate lagi..ahaks..
luvly mya said…
shu : buried?tak penah denga pun. haha. lame
luvly mya said…
khal: lawan jari dalam wayang ea. haha
luvly mya said…
fadhil : haha, watpe
ahh kau hidup!! said…
katmane lg ad wayang kulit?ahhaaa..

Popular Posts