Day 2 : Things that you will bring to bed to sleep with.

Bila cakap pasal tidur aku rasa macam gembira je. Sebab ape? sebab aku suka tido. Heh, sapa yang tak suka tidur, mai sini habaq. Lagi-lagi kalau nak tidur time yang dilarang tido (contohnya: dalam lecture hall) itulah yang paling korang suka kan? Ye, aku tau sebab aku pun begitu. Haha

Things that you will bring to bed to sleep with? Ha, masing-masing orang ade barang yang macam wajib die bawak time tidur kan. Contoh paling senang adalah bantal busuk. Sape ade bantal busuk tu angkat tangan meh, jangan malu-malu dan segan.Aku? aku takde bantal busuk. Not now and never had any. Kalau orang yang ade bantal busuk nie,kalau takde tak boleh nak tidur kan?

Ingat lagi time kecik-kecik memang takkan boleh tidur tanpa bantal peluk(bolster) . Ini salah satu la bende yang akan dibawa semasa tidur. Tapi lama kelamaan bila dah duduk kat asrama yang tak boleh nak bawak bantal peluk tu, bende tu digantikan dengan bantal kecik-kecik. Bantal peluk dah digantikan dengan bantal untuk dipeluk. Jadila kan ;)
From google
Selain tu, ape eh? Ahaa, bende wajib bawak nak tidur of course handphone. Wajib tuu. Kalau tengah cas pun sedaya upaya akan tarik jugak wayar tu kasi handphone tu duk kat bawah bantal. Memang ade keburukan pun buat camtu. Tapi, kadang-kadang bende tu perlu untuk buat alarm clock. Bawak tidur sekali senang sikit dengar kan ( walau kenyataannya lebih banyak tak dengar dari dengar.HAHA)

Well, tulah sedikit sebanyak bende yang wajib dibawak untuk tidur. Tak lupa jugak sejak-sejak tahun nie aku dah ada peneman untuk tidur. Dia dapat mandat besar lagi menemani malam-malam sunyiku di puncak alam tu. Hehe, meet my mr star ;)

Kalau korang ape pulak yang wajib korang bawak bila nak tidur, meh kongsi sikit kat ruang komen. Hehe

Comments

mp3+henset=trlps subuh(kdg2..hehe):)

p/s:the way u wrote post...looks kinda different...
luvly mya said…
Same la kte tu..kdg2:)
hehe,really?is it gttg better or worse.?haha..mcm pe je plak
nothng wrng actly..cme pngnaan kta nma len skit :) nmpk len dr post2 len
luvly mya said…
haha..ok,da agak mst tu yg bwt nmpk len..hehe

Popular Posts