Day 3 : Where have you been recently.

Kalau ikut masa cuti yang aku ada sekarang nie memang boleh pegi banyak sangat tempat. Tapi tulah yang buat aku sedeh bila cuti tak sama dengan kawan-kawan yang lain. Sheesh, ni yang buat teringat zaman sekolah yang lebih menarik tu.

 Masing-masing masih bergelut study nak final exam.Budak U pun, budak matrix pun gitu. Kenapa UiTM cuti awal sangat ek. Lama pulak tu? Hehe

Disebabkan takde kawan nak hangout sekali, so takdela pegi mana-mana sangat pun. Paling latest pun pergi Red Wok Cafe. Having dinner with my family malam tadi. Kan dah cakap sebulan kalau sekali tak pegi makan kat sini tak sah ye. Nak buat camne, makanan die sedap-sedap sangat. Eh, terpromote dah ;)

Lots of juice : strawberry, pink guava, mango,kiwi,carrot susu and orange ;)
Food! Ahaa, terliur sudah ;p
Well, aku risau kalau orang yang pernah datang blog aku ni beberapa kali mesti nak kat. Aish, budak nie asyik-asyik update blog pasal makan. Sikit-sikit makan. Kuat makan agaknya. Hehe. Sebenarnya tak. Tolonglah percaya ^_^

Qid, aku doa kau cepat-cepat la habis final exam tu. Jawab baik-baik. Then boleh kita hangout sekali. Haha, kesian kan. Plan nak buat macam-macam tapi tak boleh nak proceed sebab takde geng. Aish.

Ni, nak bagi cepat-cepat dapat lesen, so that bagi senang sikit nak berjalan.Kui3.

Comments

Qid said…
nanti aku abes final,aku pegi rumah kau,bawak aku pegi red work okeh?
hahahaha
luvly mya said…
haha. wokeyh babeh ;)

Popular Posts