Day 9 :events to do before 2010 ends?

Apa event yang nak dibuat before 2010 end? Hurm, for now on memang tak dapat nak pikir apa yang nak dibuat. Sebab takde pape pun event yang ada dalam list to do. Ingat nak kawin tarikh cantik 10/10/10 umur macam muda sangat pulak kan. Hehe. Joke :)

Well, kalau boleh nak pergi holiday ngan family. The whole family. Tak best pulak ras bila cuti dah tak sama ngan adik and family yang lain. Yela, cuti university mana nak sama ngan cuti sekolah kan. Aish, u better grow up girl. Ingat sikit diri tu dah besar. Hehe
Dapat pergi tempat macam nie alangkah indahnya
Tapi events yang aku harap aku terlupa. Kalau taknak bagi aku lupa attend. Sape-sape tolonglah buatkan RVSP kat facebook ye. Yelah, bende-bende macam nie aku senang sikit nak nyanyuk. HAHA, Event balik kembali ke Puncak Alam untuk semeter 2. Yiarghh!!!

Eh- eh terlupa, aku nak sangat pergi Broga Hills. Kalau boleh dapat pergi sebelum tahun 2010 habis lah ye. Tak lama dah. 2 bulan je lagi nie :)

Comments

Popular Posts