Hari ke-dua belas

When you sad,angry,happy, what song do you listen?

Sebenarnya I takde pulak lagu-lagu yang specific kalau nak layan-layan perasaan sangat nie. Tapi kalau dah time tu tengah sedih kan, takde lah pulak lagi nak layan lagu yang tangkap leleh bagai. Lagi lah sedih meraung-raung kan. So, kalau sedih i will try dengar lagu yang cheerfull sikit.

Selalunya kalau rasa sedih ke, marah ke kan I lebih suka bukak je lagu yang dalam playlist kat phone tu then turn out the volume to the max. Wohoo! Tu baru best. Rasa kalau nak marah ke sedih ke ape lagu tu macam boleh kasik calm sikit mood tu.

Tapi sejak-sejak sekarang nie tengah fenomena Maher Zain kan lebih suka pulak layan lagu-lagu die. Well, lagu-lagu dia memang menenangkan jiwa sikit. Siap ada playlist khas lagu-lagu die je. Hehe :)

Sometimes, lagu-lagu orchestra pun jadi pilihan. Sebab orchestra kan music je macam tak bagi semak kepala sangat. HAHA

Comments

EDY said…
i love Maher Zain gak..:)
Anonymous said…
Hey, I can't view your site properly within Opera, I actually hope you look into fixing this.
luvly mya said…
edy: yeah! sep ;)
luvly mya said…
anon : i`ll do smthing bout that. anyway thanks for the comment ;)

Popular Posts