Kawan-kawan tolong saya boleh?

DAY 7 : Ask your friend to describe you.

Haha! Disebabkan task nie kene suruh kawan yang describe diri kita. Taktau lah nak buat cam mane. Takkan nak message kawan.

``Weh, nak mintak tolong nie. Tolong describe sikit aku cam mana. Aku nak update blog nie``. HAHA! Malu la weyh nak buat cam tu. Taknaklah buat cam tu.

Tapi so far ape yang boleh nak cakap bila sembang ngan kawan-kawan. Bila, I try cakap ``weh korang, aku ni pendiam kan, pemalu kan!``. Mesti lepas tu nanti diorang akan gelak kuat-kuat. Ape maknanya tu? HAHA. Adakah maknanya yang aku ni bising, banyak mulut and tak pemalu sangat?Aish. No, no no.

Well, i can be so quiet and shy dengan orang yang tak dikenali. Betul. Kalau orang tengok first-first pun mesti boleh cakap ape pendiam sangat nie or the other word apasal nampak macam sombong semacam je minah ni. Haha. Tu kalau tak kenal lah. Kalau dah kenal. Err, faham-faham sendiri lah kan macam mane :)

Kalau baik hati,mehla komen sikit korang rasa aku nie macam mane. Hehe :p

p/s : doakan aku berjaya untuk esok.Ade test. Kalau lulus baru cerita esok. Hee :)

Comments

Anonymous said…
kelakar la post ni... nk describe ek.. ermm
x tau la nk describe manusia ni.. for physically, all Allah creation is beautiful, and we don't have the right to describe it..things yang boleh di describe hanya lah perkara yg kita nmpk dari sudut perbuatan.. kat atas tulis yg kalau first time tgk mesti rase cm sombong.. tapi wktu first nampak x la rase cmtu.. rase cm ok je minah ni.. ahhaha laen2 ok je, baek, supportive, kdg2 suruh wat mnde yg menyusahkan dan pelik pun die ok je.. haha sng cite... best la kwn ngan die..

ps:gudluck on your test!!
luvly mya said…
woot!hehe,memang xsuruh describe physically pun.hehe..
Btol ke nampak x sombong.hoyeah.and2..sape ni yang an0nymus ni..haip..gtaw cepat!hee..

Popular Posts