Kegembiraan

Nahh, caraku menggambarkan kegembiraan.Tiada yang lain dari makan makanan yang sedap-sedap bersama rakan-rakan. ;)

Eh, sedap jugak kan makanan kat Anggerik Cafe Puncak Alam. Ingat mahal-mahal standard macam hotel tak sedap. Woot! Sedap gila weh spagetti die. Chicken chop pun ayam die besar mak aih. Harga murah jugak. Puas hati kawe weh. Kalau tau sedap macam nie dah lama jejak kaki kat situ.

 Nie dah last day semester 1 baru nak try makanan kat situ. Eheh.Tapi tak boleh nak jejak selalu-selalu sangatb semester 2 nanti. Boleh pokai.

Btw,nampak macam jakun kan.Hua3

Hey-hey, I`m home. Sedang merangka apa yang nak dibuat time cuti nie. Hurm..Any idea please?

Comments

Annyss said…
hoi cmne burger mekdi boleh tersembul kat anggerik plak ni? O_o
luvly mya said…
haha,.2 gabungan gmbar g sunway ngan anggerik cafe.kui3

Popular Posts