Keseronokan open house ;)

Hoyeah, hai ni makan banyak gile sampai tersandar kekenyangan. Bahagianya kan bila hari-hari pertama cuti semester nie dipenuhi dengan makanan. Kalau hari-hari cuti macam nie, alamatnya tak mampu nak bawak badan sendiri daki tangga puncak alam tu. Hehe
With my brother
Hari nie ikut mama pergi open house kawan-kawan die. Tu yang makan sampai tak hingat dunia tu. Lagi-lagi pulak, open house nie makanan special sangat. Rasa kalau ade plastik nak amik sikit then sorok-sorok dalam handbag. Hua3. Buruk gila perangai aku ni kan. Aish, sorok-sorok sikit perangai buruk tu mya.

Banyak sangat makanan yang di served sampai taktau nak buat pilihan makan ape. Yang pasti memang takkan makan nasi la. Rugi-rugi kalau makan nasi. Biarlah sedap mana pun. Nanti kenyang takleh makan bende lain. Ada nasi minyak,roti jala,ABC,kuih-muih,salad malad. Eh eh. Hehe. And yang paling special nye kambing panggang yaww. 3 ekor tu jangan main-main.
Eh, ni suppose kambing panggang ke kambing golek ye?Mana-mana jela .
Kambing nie sumpah sedap gila. Lagi-lagi kene pulak kambing tu dengan saladnye, dengan black pepper sauce nye. Weh, orang ade darah tinggi pun rasa-rasa macam nak makan tanpa sempat pikir apa-apa. HAHA.
First food : Kambing panggang with black pepper sauce and garlic bread on it ;)
2nd menu : Roti jala with kari ayam and sate ;)
*kuah kacang die sedap*
Rasa-rasa nampak tak macam orang kuat lantak makan sampai 2 menu sekaligus. Hey, kalau tak rugi la kann ;) Makan dua bende atas nie pun dah buat rasa macam kenyang gila and tersandar kekenyangan. Thanks cikgu zu for the very delicious food. Sampai la nie terasa-rasa lagi kesedapan kambing tu. Eceh.

Sebelum mengundur diri,takkan nak tatap makanan je kan. Kesian buat korang terliur. Nak jugak tepek muka sendiri sikit. Sekeping je tak banyak ;)
Plan keesokan hari.. Open house lagi. Oh my. Suka buat aku gemok!!!

Comments

Annyss said…
hello kak ipar!!
*sbb pasan ko ade adik llaki.eh adik ke abg?*
luvly mya said…
eh..jgn sbb die lg tggi ko igt die abg.haha..he is my adek..err,xckp umur ag tu,.
luvly mya said…
aaa..mok??huhu..yeah!diet2!!hehe

Popular Posts