Nak jumpa Maher Zain lah!

How come aku tak tau yang malam semalam Maher Zain ade buat konsert kat UIA Gombak. Aku tau pun time tu pukul 5 petang and my friend cakap kakak-kakak senior die ade offer 5 tiket free for konsert tu. Uhuk-uhuk. Tapi macam dah terlambat je kan kalau nak pergi time tu.

Tapi, memang taktau pasal konsert yang kat UIA tu. Tau pun pasal konsert die kat shah alam je. Yang tiket macam mahal tapi worth it la sebab Maher Zain kot. Tapi cakap pun tak guna la. Tiket die cepat je sold out. Macam kacang rebus kene jual time hujan. Cepat je habis. Waa.. Sedeh gilak :(
Kita nak tengok Maher Zain life lahh. Kite minat kat die taw! Bukan selalu dia nak datang Malaysia nie. Sob3. *kesat-kesat air mata*. Hesh, over sangat tu mya. Hehe. Tetibe rasa nak buat wish. Sape nak bagi hadiah birthday kat aku tiket maher zain? Sumpah aku sayang kat die. Kui3 Cara cakap macam tiket tu tak sold out je lagi kan. Harapanlah mya oii.

Btw, dengar cite hari sabtu nie Maher Zain ade kat The Curve.Lebih kurang macam sesi bertemu peminat la. Aaaa, nak pergi boley. Tapi confirm and very-very sure la orang ramai kan. Aku sesak sikit la kalau orang ramai-ramai sangat macam tu. Tapi nak pergi. Tapi nak jumpa. Aish.

p/s: Maher Zain dahla hensem. Suara pun soothing gila. Terbuai je jiwa dengar lagu-lagu dia. Hik3 ♥

Comments

SangKenit said…
la.yg uia tu smlm tu btol la?hehe
luvly mya said…
btol :( tu taaruf concert die.da kuar vdeo kt utube ag..aaa..

Popular Posts